Tarvikkeet

Paristot, pesuaine seksileluille, Satisfyerin vaihtopäät ja muut tarvikkeet löydät tältä sivulta!

Huippukivan leluvalikoima on kaikenkattavalla tavalla mahtava – saat laadukasta vastinetta rahoillesi ja taattuja suloisen hengästyneisyyden hetkiä! Laadukkaatkin lelut kaipaavat kuitenkin hellää huolenpitoa. Voit pidentää rakkaiden lelujesi käyttöikää puhdistamalla niitä oikeaoppisesti ja myös säilyttämällä niitä oikein.

Seksilelujen puhdistus

Ostaessasi minkä tahansa seksilelun on hyvä ennen käyttöön ottoa puhdistaa tuote perusteellisesti. Käytä aikaa puhdistamiseen myös käytön jälkeen. Puhdistaminen on tärkeää hygienian kannalta, jotta vältyttäisiin tulehduksilta herkillä intiimialueilla. Myös huolellinen käsihygienia ja liukuvoiteen käyttö auttavat ikäviltä tulehduksilta.

Seksivälineiden puhdistaminen on erittäin tärkeää, jos niitä on käytetty anaalin alueen kiihottamiseen. Anaalissa ja peräaukon suulla on bakteereja, jotka eivät kuulun kehon muille limakalvoille. Anaalin alueen bakteerit voivat muille kehon limakalvoille joutuessaan aiheuttaa tulehduksia.

Kondomin käyttö seksivälineiden kanssa on suositeltavaa, koska silloin perusteellinen puhdistus on helpompaa tehdä. Vesipohjainen liukuvoide on helppo pestä pois. Se myös soveltuu kaikkien seksivälineiden kanssa hyvin yhteen, eikä haurastuta niiden pintaa. Silikonipohjainen liukuvoide säilyttää liukuvuutensa hyvin, mutta sen pesemisen tarkoin lelun pinnalta heti käytön jälkeen on tärkeää, jotta se ei pilaa lelua haurastuttamalla sen pintaa. Silikonipohjainen liukuvoide voi siis reagoida moneen materiaaliin, joita on käytetty lelujen valmistuksessa.

Aitoa ihoa jäljittelevät materiaalit kannattaa pesun ja kuivauksen jälkeen huoltaa talkilla, jotta materiaali pysyy hyvänä.

Useimmat seksivälineet voi pestä miedolla saippuavedellä, mutta jotkut materiaalit kestävät vain vesipuhdistuksen. Seksivälineiden puhdistamiseen on myös saatavilla niille tarkoitettuja puhdistustuotteita, jotka useimmat desinfioivat lelut myös. Muista kuitenkin tarkistaa tuoteselosteesta, onko tuote vedenkestävä. Jos vettä pääsee paristopesään tai paristoihin, kuivaa se välittömästi.

Aitoa ihoa jäljittelevät materiaalit kannattaa pesun ja kuivauksen jälkeen huoltaa talkilla tai valikoimasta löytyvillä puutereilla, jotta materiaali pysyy hyvänä.

Jotta seksilelut pysyisivät käyttökelpoisina mahdollisimman pitkään, niin senkin vuoksi seksilelujen puhdistus kannattaa tehdä huolellisesti. Tärkeää noudattaa ostetun leluun liittyviä käyttöohjeita. On kuitenkin hyvä muistaa, että se seksivälineet eivät ole ikuisia, vaikka pitäisit niistä kuinka hyvää huolta tahansa.

Seksilelujen säilytys

Seksilelut kannattaa säilyttää siten, etteivät ne ole kosketuksissa toisiinsa. Jotkut materiaalit saattavat reagoida keskenään ja siten haurastuttavat lelujen pintaa niin, että hygieenisyys kärsii. Jos haluat säilyttää leluja samassa paikassa, ne voi vaikka kääriä harsoihin tai talouspaperin. Käteviä säilytyksen kannalta ovat erilaiset pussukat.

Säilytyksen kannalta on tärkeää, että lelut ovat auringon valolta suojattuna. Kuiva tila ja huoneenlämpöinen tila on ihanteelliset olosuhteet lelujen säilytyksen kannalta yhtälailla.

Käsittele aina seksileluja, varsinkin moottoroituja siten, etteivät ne tipahtele kovalle alustalle. Kovia iskua saadessaan lelut ja niiden moottorit voivat vahingoittua. Vaikka jotkut lelut mukautuvat liikkeeseen ja ovat joustavia, kannattaa silti välttää voimakasta taivuttelua turhaan, jotta ne ei vääntyisi kokonaan rikki tai käyttökelvottomaksi.

Myös paristot kannattaa ottaa pois käyttökertojen välillä, jotta mahdolliset paristojen vuodot eivät pilaa lelua.  Tarkista myös käyttöohjeesta ennen paristojen asentamista, että tiedät, mitä teet. 

Muista aina paristojen ja seksilelujen asianmukainen lajittelu jätteisiin, kun ne tulevat tiensä päähän.

38 tuotetta
9V paristo / HK-P003.jpg

9V paristo

12,90 €
Näkyvissä 30 tuotetta 38 tuotteesta

Suosituimmat tuotteet tässä kategoriassa: