BDSM

Tuhmansuloiset BDSM -tarvikkeet lisäävät herkullisen ripauksen asennetta ja tummanpuhuvaa aistikkuutta seksuaaliseen itseilmaisuusi! Tee rohkeasti retki vangitsevan nautinnolliseen fetissimaailmaan ja löydä sähäkkä, sisäinen kinkysi! Toinen toistaan kutkuttavimmat välineet tihkuvat vastustamatonta erotiikkaa ja koukuttavaa jännitystä!

BDSM –seksilelut ja muut välineet

BDSM-leikkeihin liittyvät seksuaalifantasiat ovat hyvin yleisiä. Vaikka et niistä varsinaisesti unelmoisi, voi ennakkoluuloton kokeilu saada hymyn huulille. Joskus seksuaalinen fantasia liittyy materiaaliin, jonkinlaiseen rooliin tai johonkin aistihavaintoon. BDSM –seksilelut ja muut välineet maustavat sadomasokistiset seksuaalifantasiasi ja ovat rekvisiittana BDSM-leikkien toteuttamisessa. Yhteisiin hetkiin lelut tuodaan aina hienotunteisesti ja seksin osapuolten osallisuutta kunnioittaen.

Kaikenlaiset seksuaalifantasiat voivat olla niitä kiihottavimpia ajatusleikkejä pääsi sisällä, eikä niitä ole pakko jakaa kenenkään kanssa. Jos kuitenkin jokin fantasia lähtee lentoon ja sen toteuttaminen ottaa myötätuulen, tee se aina niin, että ketään ei vahingoiteta vasten tahtoaan, eikä ketään leikin ulkopuolista loukata. On muistettava myös aina olla nolaamatta sitä ihmistä, joka uskoutuu seksuaalifantasiasta, oli se millainen tahansa. Seksuaalifantasiasta kertominen vaatii rohkeutta, sillä ne koskettavat ihmisyyden herkkää osaa eli seksuaalisuutta, joka jokaisella ainutlaatuinen kokemus itsestä.

Sido ja kahlitse

Peitä silmät silmälapuilla ja käytä sitomiseen kaunista satiininauhaa. Kun näköaistia rajoitetaan, pääsevät muut aistit valloilleen. Näköaistia voi rajoittaa myös naamioilla tai hupuilla. Toimivatpa ne rooliasuinakin. Jo pelkästään rooliasuilla ja näköaistin peittäminen voi olla jännittävä lisä vaniljaseksiin. Joillekin asut herättävät halun vain materiaalin perusteella, oli se sitten esimerkiksi pitsiä tai lateksia. Jotkut taas tarvitsevat ylle puettavan koulutyttöasun, peruukin tai jotain ihan muuta, jotta alistusleikki voi alkaa.

Kahlitse käsiraudoilla ja rajoita liikkumista kahlesettejä apuna käyttäen. Kurittomat kulkevat nätisti talutushihnassa ja kaulapannassa. Kurittaja ei epäile käyttää apunaan jalkakahleitakaan, joita löytyy niin keinonahkaisena kuin metallisina.

Metalliset seksivälineet ovat hyvä valinta helpon puhdistamisen ja kestävyyden ansioista. Metallista seksivälinettä voi myös lämmittää ja viilentää veden avulla, mikä tarkoittaa sitä, että se on materiaalina myös monikäyttöinen. Eri lämpötilojen kanssa leikkiminen tuo vaihtelua, mutta se vaatii huolellisuutta, ettei liian kylmä tai kuuma vaurioita herkkien intiimialueiden ihoa.

Saisinko kipua, kiitos!

Kurinpalautukseen sopivat piiskat, ruoskat ja läpsyttimet. Selkäsaunan vastaanottajalla on oltava turvasana tiedossa. Selkäsaunan antajallekin se on tärkeä, jos vaikka kantti loppuu kurinpalautuksen saajaa aiemmin. Niin kurinpalautus kuin muutkin leikit loppuvat aina siihen, kun yhdessä sovittu turvasana kajahtaa.

Mikä on sinun kipukynnyksesi, kun nänninipistimet puristavat herkkiä rinnanpäitäsi? Pistävällä piikkipyörällä testaat kivunsietämistä missä kohtaa kehoa tahansa. Kaikki piikit eivät kuitenkaan sovi aloittelijoille! Extreme-leluista piikikäs siveyshammas on tarkoitettu niille, joille kivulla leikkiminen on jo tuttua. Tottuneillakin on ehdottoman tärkeää seurata tuoteselosteen ohjeita.

Kivusta nauttiminen on täysin normaali tapa nauttia seksuaalisuudesta. Sitä ei tarvitse hävetä. On hyvä muistaa, että kivulla leikkiminen täytyy aina tehdä turvallisuus huomioiden. Päihteet ja uhkarohkeus ovat huonoja mausteita BDSM-leikkeihin.

Muut BDSM-leikkien apuvälineet

Aikuisten lääkärileikkeihin sopivat spekulat ja tähystimet. Siveysvyöllä voi kontrolloida erektiota ja pitää sitä aisoissa. Se on täydellinen apuväline domille eli leikin alistavalle osapuolelle. Siveysvöitä on saatavilla luonnonmukaisesta materiaalista hartsista, joka pehmenee ja mukautuu peniksen muotoon ihonlämmön vaikutuksesta. Muista aina lukollisia seksileluja käytettäessä, että niiden avain on sellaisessa paikassa, että se löytyy helposti, jos tarvitaan nopeasti vapautumista niistä.

Seksikeinut ja asentotukivaljaat voivat tuoda uusia asentomahdollisuuksia. Seksikeinut sopivat vaihtelua haluaville, mutta myös liikuntarajoitteiset hyötyvät niistä. Keinut voidaan ripustaa kattoon tai lukita oveen. Säätömahdollisuuksien ansiosta sekä keinut että tukivaljaat sopivat monille.

Lantiolle puettava strap on -vyö ja siihen sopiva dildo tuovat seksiin uutta potkua. Strap on -vyön ansioista sisäänmeno joko anaaliin tai emättimeen sujuu kätevästi jättäen kädet vapaiksi, jolloin kumppanin hyväily vartalon muilla alueilla onnistuu. Muista aina, että seksileluja käytettäessä mukailemaan yhdyntään, on hyvä olla mukana liukuvoidetta. Erityisen tärkeää se on anaalin puolella, sillä keho ei itse tuota lisäkosteutta siellä.


Tiedätkö, mitä kirjaimet BDSM tarkoittavat? Lue aiheesta lisää tästä.

Kiinnostaako sinua BDSM enemmän? Lue aiheesta lisää tästä.

Suodattimet
64 tuotetta
NA / HK-1773_2.png

Penisplugi

15,90 €
NA / HK-1775_1.png

Sondisetti

39,90 €
Näkyvissä 64 tuotetta 64 tuotteesta

Suosituimpia tuotteita tässä kategoriassa:

empty