Penisrenkaat

Ihastuttavat penisrenkaat sopivat loistavasti pariskunnan ensimmäiseksi seksileluksi tai miehelle omaan hauskanpitoon! Valikoimastamme löydät monenlaiset erektiorenkaat: vibraattorilla varustetut, tavallista paksummat, tupla- ja triplarenkaat sekä anustapilla maustetut välineet.

Mikä on penisrengas?

Penisrenkaasta voidaan käyttää myös nimitystä erektiorengas. Se on nimensä mukaisesti rengas tai ainakin sen tapainen rinkula, joka laitetaan peniksen ympäri. Sen tarkoituksena on saada erektio pysymään vahvana tiivistämällä verenkiertoa penikseen.  

Penisrenkaita on useita erilaisia - myös materiaalien puolesta. Suosittu ja ihoystävällinen silikoni sopii monelle käyttäjälle. Se on lisäksi joustava ja helppo pitää puhtaana. Täysin silikoninen tuote sopii myös kumiallergiaa potevalle. 

Metallinen penisrengas vaatii käyttäjältään ehkä enemmän kokemusta. Metalli materiaalina ei jousta, joten koon kanssa kannattaa olla huolellinen. On parempi aloittaa liian isolla kuin liian pienellä metallisella penisrenkaalla.

On hyvä tutustua kaikkiin saatavilla oleviin materiaaleihin ja muotoiluihin. Joku haluaa ehdottomasti yksinkertaisen penisrenkaan. Toiselle penislasso sopii paremmin. Kolmas haluaa valita klitoriskiihottimella varustetun renkaan, jolloin myös kumppani pääsee nauttimaan penisrenkaasta. Oma suosikki löytyy vain testaamalla.

Joissakin penisrenkaissa voi olla kaksi rengasta, joista toinen on tarkoitettu kivesten ympärille. Jotkut penisrenkaat taas on varustettu anaalitapilla, jolloin voi saada yhtäaikaisesti vahvemman erektion ja stimulointia peräaukon alueelle. Molempien ominaisuuksien ansiosta nautinto voi tuntua intensiivisemmältä oli penisrengas sitten mukana joko yhteisessä seksissä tai sooloseksissä. 

Miten penisrengasta käytetään?

Penisrenkaan tarkoitus on siis auttaa erektiota pysymään vahvana. Kun rengas laitetaan erektiossa tai vähintään puolittain erektiossa olevan peniksen juureen, sen sopivalta tuntuva puristus estää veren virtaamista takaisin eli poispäin erektiossa olevasta peniksestä. 

Penisrenkaan ansiosta erektio voi siis pysyä sekä vahvempana kauemmin. Jos esimerkiksi herkkä siemensyöksy häiritsee, erityisesti silloin apukeinoja voi hakea tästä pienestä ja kätevästä seksilelusta - tai turruttavista voiteista.

Penisrenkaan mahdolliset nystyrät ja villinä värisevä vibraattori antavat myös lisänautintoa kumppanille. Molemmat ominaisuudet voivat hieroa ja stimuloida esimerkiksi klitorista, jolloin penisrenkaasta saa iloa ja nautintoa useampikin henkilö. 

Jos kondomin paikallaan pysymisen jostain syystä jännittää, voi penisrenkaan pujottaa kondomilla peitetyn peniksen juureen. Se pitää kondomin paremmin paikallaan tuottaen samalla nautintoa.

On hyvä muistaa, että penisrengasta suositellaan käytettäväksi enintään puoli tuntia kerrallaan. Jos kuitenkin koet mitään puutumiseen viittaavaa tai ikävältä tuntuvaa hankausta, kannattaa renkaan käyttö lopettaa välittömästi. Tarvitset penisrenkaan ehkä hieman isommalla halkaisijalla.

Muista käyttää myös penisrenkaan kanssa liukuvoidetta. Näin vältyt turhalta hankaukselta. Muista pestä rengas aina käytön jälkeen, jotta se pysyy hygieenisenä. Käytä silikonisen penisrenkaan kanssa aina vesipohjaista liukuvoidetta.

Penisrenkaan valinta

Kun valitset ensimmäistä penisrengasta, voi olla hyvä valita säädettävä malli. Pystyt siten arvioimaan muiden renkaiden kohdalla, mikä koko olisi itselle sopiva. Säädettävällä mallilla voi myös testata, tykkääkö hieman kovemmasta puristuksesta. 

Materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota. Silikoni on joustava materiaali. Sen kanssa tarkka mitta ei ole niin tärkeä kuin renkaassa, joka on valmistettu joustamattomasta materiaalista. Yleensä oikean kokoinen penisrengas tuntuu napakalta, muttei kuitenkaan purista liian kovaa. Kipu ei kuulu penisrenkaan normaaliin käyttöön.

Jotkut renkaat myydään useamman kappaleen setteinä. Voi valita, haluaako käyttää useampaa rengasta yhtä aikaa. Laita yksi rengas peniksen juureen, toinen puoliväliin penistä ja kolmas terskan alle. Voit myös kokeilla rengasta kivesten ympärillä.

Penisrenkaan valintaan vaikuttaa, millä tavoin haluat renkaasta ottaa ilon irti. Hankitko rengasta sooloiluun vai yhteiseen seksiin? Sooloseksissä klitoriskiihotin on usein turha, mutta vibraattori saattaa tuoda penisrenkaan käyttöön yksinkin mukavaa vaihtelua. Kokeile erilaisia ja löydä oma suosikkisi!

Penisrengas – pieni, mutta kätevä apu nautinnon luo.

Lue lisää penisrenkaista Huippukivan Tietokulmasta!

Suodattimet
32 tuotetta
Näkyvissä 30 tuotetta 32 tuotteesta

Suosituimpia tuotteita tässä kategoriassa:

empty