Dildot

Dildot eli tekopenis tuovat iloa ja uusia nautinnon muotoja seksiin. Ne sopivat niin sooloseksiin kuin yhteiseen seksiin. Tekopeniksen käyttö ei tarkoita tyytymättömyyttä kumppanien seksitaitoihin tai kehon muotoihin, vaan joskus sen käyttäminen voi olla osa leikkiä tai kokeilunhalua. Jos dildon tai minkään muunkaan seksilelun tuominen yhteiseen seksiin on uusi juttu, on hyvä keskustella asiasta etukäteen seksikumppanin kanssa, jottei väärinkäsityksiä synny.

Dildoa voi käyttää monin eri tavoin, joista ehkä yleisin on jäljitellä penis-emätinyhdyntää. Se sopii yhtä hyvin naisten kuin miesten väliseen seksiin tai heteroseksiin. Anaaliseksiin kannattaa valita aina sellainen dildo, josta saa kunnon otteen tai että siinä alaspäin levenevä varsi tai tekokivekset muotoiltu mukaan. On olemassa sisään luiskahtamisen vaara, jos anaaliin työntyy esimerkiksi liian pienellä leluilla. Älä käytä samaa dildoa sekä anaalissa että emättimessä ilman, että olet pessyt sitä huolellisesti tai vaihtanut uutta kondomia. Anaalissa on bakteereja, jotka muille kehon limakalvoille joutuessaan saattavat aiheuttaa tulehduksen. Varaa aina liukuvoide mukaan dildon kaveriksi.

Kun valitset dildoa, mieti käyttötarkoitusta; millä tavoin ja mitä kohtaa kehossa haluat stimuloida. Puntaroi materiaaleja; oletko allerginen millekään lelun valmistuksessa käytettävälle ainesosalle, onko tärkeää, että dildo joustaa tai että sen lämpötilaa voi vaihdella. Hintavampi vaihtoehto on ominaisuuksiltaan usein laadukkaampi, mutta on makuasia, mistä kukin pitää.

Muista aina puhdistaa dildo käytön jälkeen huolellisesti joko miedolla saippualla tai leluille tarkoitetulla puhdistusaineella. Puhdistamista ja hygieenisenä pysymistä helpottaa, kun käytät dildon päällä kondomia. Säilytä eri materiaaleista valmistetut dildot aina niin, etteivät ne ole kosketuksissa toisiinsa. Eri materiaalit saattavat reagoida vierekkäin, jolloin lelun pinta voi haurastua. Haurastuessaan lelun käyttöikä ja hygieenisyys kärsivät.

Dildojen valikoimasta löydät taatusti itsellesi mieluisen

Imukupilla varustetun dildon kanssa oma tai yhteinen lemmenleikki tuo uutta ulottuvuutta seksiin. Kiinnitä imukuppi kaakeliseinään tai lattiaan ja anna mennä! Saa yksinolostasi enemmän irti, kun voit samaan aikaan ratsastaa ja hyväillä vapaina olevilla käsilläsi kehoasi muista erogeenisistä alueista.

Helppo puhdistaa, pitkää ikää ja lämpötilojen vaihtelua saat seksiin valitsemalla repertuaariisi metallisen tai lasisen dildon. Malta mielesi kuitenkin lämpötilan vaihteluilla leikkiessäsi, jotta et laittaisi liian kuumaa tai kylmää sauvaa herkille intiimialueen limakalvoille ja vaurioittasi vahingossa niitä. Voit lämmittää tai viilentää lasiset ja metalliset dildot juoksevan veden alla. On hyvä huomioida myös, että kovat materiaalit eivät jousta tai anna periksi kehosi muodoissa.

Realistiset dildot muistuttavat aitoa penistä. Painosanalla muistuttavat. Oikea penis ei ole ollut pituutensa ja paksuutensa puolesta monenkaan tekopeniksen mallina, sillä oikean peniksen pituus on useimmilla erektiossa keskimäärin 10 cm jommallakummalla puolen. Mutta isosta peniksestä haaveilu voi olla kiihottavaa ja toiset nauttivat, kun saavat tuntea täyteläisyyttä vaginassaan. Joillekin taas liian iso dildo voi tuntua epämiellyttävältä. Ensimmäiseksi dildoksi voi olla hyvä valita enemmin pieni kuin iso vaihtoehto. Tottumaton voi tuntea liian ison dildon käytön epämukavaksi.

Silikoni materiaalina on nostattanut suosiotaan dildomarkkinoilla. Se on ihoystävällistä, miellyttävän tuntuista, kestävää ja helposti puhdistettava materiaali. 100 % silikonidildo on erinomainen vaihtoehto niille, jotka ovat allergisia kumille. Valitse silikonisen tuotteen kanssa vesiliukoinen liukuvoide, jotta tuotteen pinta ei haurastu toisesta silikonisesta tuotteesta. Silikonisista dildoista löytyy monia eri vaihtoehtoja käytettäviksi lantiolle puettavan vyön kanssa. Valjaisiin sopivat dildot löydät strap on -valikoimasta.

Tuplapäisten dildojen valikoimista löydät sopivat tuotteet, jos matkasi orgasmiin vaatii sekä anaalin että vagina yhtäaikaista stimulointia. Tuplapäisen dildon voi jakaa niin, että seksin osapuolet voivat tuntea nautinnon yhtä aikaa ja ilman vuoron odottelua!

Mitä siis saisi olla? Valinnanvaraa on enemmän kuin uskallat kuvitellakaan!

Lue lisää ihanista dildoista klikkaamalla tästä.

116 tuotetta
Jellydildo / HK-1730.jpg

Jellydildo

16,90 €
Lasililja / HK-1634.png

Lasililja

35,90 €
Pisara / HK-1652.png

Pisara

(1)
31,90 €
Lasikoukku / HK-1649.png

Lasikoukku

34,90 €
Näkyvissä 116 tuotetta 116 tuotteesta

Suosituimpia tuotteita tässä kategoriassa:

empty