Strap-on

Nainen, haluaisitko panna siinä missä miehetkin pääsevät panemaan? Mies, haluatko tyydyttää kumppanisi laukeamisen jälkeen dildolla naiden? Valikoimastamme löydät strap-on-vyöhön kiinnitettävät dildot sekä dildot, joihin et tarvitse erillistä vyötä. Realistisen näköiset tekopenikset ja herkullisen värikkäät hepit tekevät pariskunnan iloiseksi.

Strap-on eli vyöhön kiinnitettävä dildo tekee villeimmistäkin unelmistasi totta! Voit valita useita eri paksuisia ja pituisia strap-on-dildoja sekä erilaisia strap-on-vöitä ja harness-valjaita. Nauttikaa toisistanne uudella tavalla!

Erilaisia settejä on saatavilla sekä miehille että naisille. Löydätte varmasti tarpeisiinne sopivat tuotteet. Kokonaisten settien lisäksi verkkokaupassamme on erillisiä, säädettäviä valjaita sekä strap-on-käyttöön sopivia dildoja. Kuten mainittu: osaa dildoista voit käyttää myös ilman valjaita.

Perinteisessä strap-on-mallissa sen parhaita puolia on helppokäyttöisyys. Siinä dildo ja valjaat on liitetty toisiinsa siten, ettei dildoa voi irrottaa. Voit kuitenkin valita valikoimasta mieluisat strap-on-valjaat ja sopivan dildon erikseen. Valjaisiin sopii mikä tahansa imukupillinen dildo.

Kokeile kumppanisi kanssa jotain uutta ja rohkeaa! Pariskunnille suunniteltu strap-on kääntää roolinne päälaelleen. Löydätte varmasti itsestänne ja toisistanne uusia puolia.

31 tuotetta
Näkyvissä 30 tuotetta 31 tuotteesta

Suosituimpia tuotteita tässä kategoriassa:

empty