Satisfyer

Tältä sivulta löydät kaikki Satisfyer -tuotemerkin seksilelut. Satisfyerin lelut ovat huippusuosittuja, laadukkaita ja turvallisia. Kategoriasta löydät seksilelut naisille ja seksilelut pariskunnille, unohtamatta Satisfyer Men -sarjasta tutut masturbaattorit miehille. Nämä seksilelut tuottavat vaivattomalla tavalla voimakkaita orgasmeja, joten osta nyt omasi!

Satisfyer on hurmannut tiensä ihmisten sydämiin ja on seksileluna hyvinkin tunnettu. Palkittu, kehuttu ja rakastettu Satisfyer antaa sitä mitä lupaa - käyttäjälleen varman tyydytyksen. Ei enää tylsiä vibraattoreta, eikä enää perinteisiä tekovaginoita – Satisfyer toi uudet ulottuvuudet niin naisille, miehille kuin pariskunnillekin. Klitoriskiihottimet, masturbaattorit, vibraattorit, peppulelut ja muut tuotteet todella ansaitsevat paikkansa yöpöydän laatikossasi. Kokeile nyt Satisfyer ja tee elämästäsi nautinnollisempaa, helpolla tavalla!

Mikäli sinulla on kysyttävää koskien tuotteitamme tai valikoimaamme, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme!

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Nyt sinulla on mahdollisuus kokea klitorisstimulaation uusi ulottuvuus. Vaikka laukeaminen olisi helppoa, saat erilaisen, täyttävän tyydytyksen Pro 2 Next Generationin avulla ja tietysti vaihtelua itsetyydytykseen. Mikäli sinulla on ollut vaikeuksia orgasmin saamisessa tai et ole sitä koskaan elämässäsi kokenut, nyt kannattaa antaa Satisfyerille mahdollisuus.

Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihottimen tunnistaa ruusukultaisesta väristä ja käteen istuvasta, tyylikkäästä muotoilusta. Sen ihoystävällinen silikonipää on muotoiltu niin, että se osuu upeasti ja helposti oikeaan kohtaan. Se on myös ladattavalla ominaisuudellaan sekä kätevä että ympäristöystävällinen.

Satisfyerin idea on mukailla suuseksiä. Se tuottaa imulta tuntuvaa alipainetta ja tuntuu kuin klitoristasi hyväiltäisiin hellästi imemällä. Tämän klitoriskiihottimen pääosa asetellaan klitoriksen päälle ja sen jälkeen vain uppoudutaan seksuaaliseen nautintoon, jonka tämä parannetulla moottorilla varustettu klitoriskiihotin saa aikaan. Myös ne, joilla on vaikea saada orgasmi, voivat hyötyä tästä seksilelusta.

Pro 2 Next Generation klitoriskiihottimissa on mahdollisuus valita, minkälaisella voimakkuudella haluat nautinnon huipulle. Tasoja on jopa 11. Orgasmi voi olla joka kerralla erilainen edelliseen nähden. Kun löydät oikean kohdan, orgasmi tulee yleensä nopeasti, eikä ääntäkään juuri lähde kuin ehkä sinusta. Vain meteli on tässä klitoriskiihottimessa vaatimatonta.

Tyylikäs ja käteen sopiva muotoilu tekee Satisfyerista miellyttävän käyttää. Kirsikkana kakun päällä se on täysin vesitiivis - se ei siis päästä vettä, liukuvoiteita, eikä kehon eritteitä sisäänsä, joten se on helppo pitää puhtaana ja pystyt saamaan voimakkaita orgasmeja vaikka suihkussa!

Satisfyerin silikonipää on helppo irrottaa pesua varten. Silikoni on materiaalina miellyttävä, hygieeninen ja kestävä, ja se toimii myös niille, joilla on kumiallergia. Muualta tämä ihastuttava Satisfyer on pääosin muovia.  Silikonisen osan voi pestä miedolla saippuavedellä ja desinfioida silikonisille seksileluihin tarkoitetulla puhdistusaineella.

Satisfyer Pro 3 Vibration

Jos pelkkä imu tuntuu ajatuksena tylsältä, on Satisfyerilla myös erilaisia vibraattoreita. Loistava valinta olisi esimerkiksi Satisfyer Pro 3 Vibration, sillä siinä saat kaikki. Siinä on 10 imuvoimakkuutta ja 11 vibraatio -ohjelmaa, eli 110 eri kombinaatiota kokeiltavaksi! Sen sisempi osa silikonirenkaasta hoitaa imun ja pulsoivan rytmin ja sen lisäksi renkaan reunat hierovat klitoristasi värinällään. Hengästyttävän upeat hetket odottavat sinua tämän Satisfyerin kanssa!

Halutessasi pelkän vibraattorin, suosittelemme Satisfyerin Lay-On vibraattoreita, jotka ovat nekin ihoystävällisestä silikonista tehtyjä, vesitiiviitä ja usealla voimakkuustasolla varustettuja.

Satisfyer Men

Huippusuosittu Satisfyer hellii myös miehiä ja tarjoaakin upean valikoiman masturbaattoreita, joista voit valita mieluisimman – tai vaikka kaikki. Sinulla on mahdollisuus saada uskomattoman voimakkaita orgasmeja, helpolla tavalla.

Satisfyer Men -masturbaattori on tyylikkääseen koteloon tehty ja siinä on mahtavan tuntuinen, ihonkaltainen materiaali, joka on kerrassaan upeasti muotoiltu. Masturbaattorissa on lisäksi imunsäätömahdollisuus, jolla saat imusta itsellesi juuri mieleisen. Satisfyer tarjoaa masturbaattoriinsa valikoiman eri tavoin muotoiltuja sisuksia, joten voit vaihdella masturbaattorin tekstuuria ostamalla tähän tehdyn vaihtosisuksen, tai vaikka kaikki. Sisuksen vaihtomahdollisuus tarkoittaa myös masturbaattorin pitkää käyttöikää, hygieenisellä tavalla.

Satisfyer Men Masturbator Heat Vibration on uskomattoman realistisen tuntuman tarjoava masturbaattori, jossa on 10 erilaista värinää, 7 eri voimakkuutta ja innovatiivinen lämpötoiminto: pystyt säätämään masturbaattorin lämpötilaa jopa 40 asteeseen!

Satisfyer Men Masturbator Vibration pitää sisällään 14 vibraatio -ohjelmaa ja se on vedenkestävä, joten se on loistava kaveri vesileikeissäkin!

Satisfyerin seksilelut pariskunnille

Satisfyer-tuotemerkki ei rajoitu pelkästään klitoriskiihottimiin, vaan Satisfyer on laajentanut tuotevalikoimaansa myös moottoroituihin penisrenkaisiin, vibraattoreihin, anaalileluihin ja geishakuuliin lantionpohjan lihaksistoa varten. Eikä Satisfyer ole jättänyt pariskuntiakaan huomioimatta, sillä he tarjoavat myös upeat seksilelut pariskunnille.  Kaikkien tuotteiden muotoilu on tyylikästä ja käytäntöön erinomaisesti istuvaa.

Satisfyerin hiljaiset ja helppokäyttöiset moottoroidut penisrenkaat antavat yhteistä iloa penis-emätinyhdynnässä siten, että rengas itsessään puristaa penistä niin, ettei veri pääse niin helposti virtaamaan poispäin - erektiosta tulee vahvempi ja kestävämpi. Penis-emätinyhdynnässä klitorista stimuloiva värinä auttaa orgasmin tavoittelussa samaan aikaan.  Penisrenkaan avulla oksitosiinihormonia on tupla-annos tarjolla!

Satisfyerin penisrenkaat sopivat kaikenkokoisille peniksille. Renkaat ovat valmistettu laadukkaasta silikonista ja sen vuoksi ne ovat joustavia ja venyviä. Hygienia ja ihoystävällisyys on näissäkin silikonisissa tuotteissa taattu, kunhan vain käytössä on vesiliukoinen liukuvoide ja ne puhdistetaan huolellisesti. Myös nämä lelut ovat vesitiiviitä, joten ties vaikka löydät itsesi, kumppanisi ja Satisfyerin kylpyammeesta!

Satifyer Pro 4 Couples on sensaatiomainen seksilelu pareille. Siinä yhdistyvät sekä klitoriksen paineaaltostimulaatio että G-pisteen stimulointi värinällä. Yhtenä kappaleena oleva pariskuntavibraattori asetetaan sitten, että kapeampi pää menee vaginan sisään ja toinen puoli lelusta jää klitorikselle. Toinen seksin osallistuvasta saa siis yhtä aikaa suuseksiltä tuntuvaa nautintoa, G-pisteen stimulointia sekä yhdyntää! Yhdyntä onnistuu laitteen ollessa paikoillaan vaginassa tuoden penikselle värinällistä stimulointia ja tiukkuuden tunnetta.  10 eri ohjelmasta löytyy mahdollisuuksia vaihteluun. Voiko yhteiselo olla enää nautinnollisempaa! Tosin kaveria ei tarvitse aina odotella mukaan – tämä toimii sooloillessakin.

Sekä penisrenkaat että pariskuntavibraattori ovat ladattavia, joten ympäristöystävällisyys on huomioitu näissäkin. Muistaa täytyy kuitenkin hienotunteisuus kumppania kohtaan, kun seksileluja tuodaan yhteiseen seksiin. Kaikki eivät pidä yllätyksistä.

Satisfyerin anaalihelmet ja anustapit

Satisfyerin peppulelut sopivat erittäin hyvin aloittelijoille ja peppuseksiä harjoitteleville. Ne on tehty miellyttävästä silikonista ja ne on helppo puhdistaa. Satisfyerin lelujen värimaailma on kaunis, mutta anaaliseksiin tarkoitettuja leluja löydät myös mustana. Valikoimasta löydät ihania settejä, joissa on esimerkiksi kolme erilaista anustappia tai kaksi erilaista anaalihelmeä.

Suloinen pingviini -klitoriskiihotin

Satisfyerin klitoriskiihottimissa ja leluissa on upea design ja ne ovat käteen hyvin sopivia. Joukosta erottuu kuitenkin erittäin suloinen Pro Penguin Next Generation, joka on loistava valinta seksileluihin tutustuvalle. Siinäkin on 11 eri ohjelmaa ja se on vesitiivis.

Liukuvoide Satisfyerin seksileluille?

Seksilelujen kaveriksi kannattaa aina hankkia liukuvoide ja löydät niitäkin tästä kategoriasta. Liukuvoide estää hankautumien syntymistä intiimialueiden herkille limakalvoille ja se kosteuttaa samalla. Parhaimmat jopa hoitavat herkkää ihoa. Vesiliukoinen on hyvä valinta sen vuoksi, että se sopii hyvin yhteen silikonisten seksilelujen tai niissä olevien silikonisten osien kanssa. Masturbaattoreiden kanssa liukuvoide on ehdottoman hyvä olla mukana.

Vesiliukoinen liukuvoide on hyvä valinta, sillä se sopii yhteen kaiken kanssa. Se ei myöskään tahraa ja on helposti pestävissä pois. Hyvä ja laadukas vesiliukoinen liukuvoide myös säilyttää liukuvuutensa hyvin. Satisfyerilta löydät tuotemerkin omat liukuvoiteet, jotka sopivat käytettäväksi lelujen kanssa. Valikoimaan kuuluu neutraali liukuvoide, lämmittävä liukuvoide sekä viilentävä liukuvoide.
Silikoninen liukuvoide voi haurastuttaa ajan myötä silikonisten seksilelujen pintaa. Haurastuttuaan lelun käyttöikä lyhenee ja hygieenisenä pysyminen hankaloituu.  Joskus silikonia sisältävät liukuvoiteet, kuten hybridiliukuvoiteet sopivat yhteen silikonisten seksilelujen kanssa, mutta se kannattaa aina tarkistaa valitsemasi liukuvoidepakkauksen tuoteselosteesta.

Vaihtopäät

Satisfyer tarjoaa klitoriskiihottimiinsa kätevät vaihtopäät, jotka takaavat tuotteiden hygieenisen käytön pitkään.

Muita Satisfyerin leluja

Satisfyerin valikoimasta löytyy myös erilaisia rabbit -vibraattoreita, lay-on vibraattoreita ja luksus klitoriskiihottimia. Geishakuulat ovat upea lisä valikoimaan, ihastuttavissa väreissään. Sen lisäksi löydät lelujen desinfiointiaineen ja masturbaattoreille sopivan puuterin pidentämään käyttöikää. Jokaiselle löytyy siis jotain, joten tutustu rohkeasti Satisfyerin maailmaan ja anna nautinnollesi uusia ulottuvuuksia!

58 tuotetta
Näkyvissä 58 tuotetta 58 tuotteesta

Suosituimmat tuotteet tässä kategoriassa: