Postikulut alkaen 0 € yli 49 € tilauksiin!*

Alle 49 € tilauksissa alkaen 5,95 €. Postikulut riippuu valitsemastasi toimitustavasta: 

  • Kirje 5,95 €. Tuotteet tulevat postiluukusta tavallisena kirjelähetyksenä. Kirjelähetys ei sisällä seurantanumeroa. Tämä toimitustapa on valittavissa vain silloin kun kaikki ostoskorissa olevat tuotteet voidaan postittaa kirjeenä. 
  • Toimitus pakettiautomaattiin (Itella SmartPOST) 5,95 €. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi valitsemastasi automaatista. Voit seurata lähetyksen kulkua lähetystunnuksella (tulee sähköpostitse). 
  • Toimitus valitsemaasi Postin palvelupisteeseen 5,95 €. Noudat tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postista tai muusta palvelupisteestä. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä ja sähköpostilla paketin saapumisesta. Voit seurata lähetyksen kulkua lähetystunnuksella (tulee sähköpostitse). 
  • Paketti postiin (Itella Economy) 5,95 €. Noudat tilaamasi tilaamasi tuotteet omasta lähipostistasi. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä ja sähköpostilla paketin saapumisesta. Voit seurata lähetyksen kulkua lähetystunnuksella (tulee sähköpostitse). 
  • Toimitus perille (Itella Express Business Day) 9,95 €. Lähetys toimitetaan perille antamaasi osoitteeseen lähetyspäivää seuraavana päivänä klo 14 mennessä. Toimitusaikaa ei voi sopia tarkemmin. Jos ketään ei tavoiteta, tuotteet viedään noudettavaksi lähimpään postiin. Voit seurata lähetyksen kulkua lähetystunnuksella (tulee sähköpostitse). 
  • Toimitus perille (Itella Express Flex) 9,95 €. Sinulle soitetaan ja sovitaan, koska lähetys tuodaan perille. Ajan voi sopia suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 asti ja muilla alueilla klo 14 tai 17 asti. Voit seurata lähetyksen kulkua lähetystunnuksella (tulee sähköpostitse).

*Tarjous ei koske toimitustapoja: Toimitus perille (Itella Express Business Day) ja Toimitus perille (Itella Express Flex).

empty