Suosituimpia tuotteita jopa 50% alennuksella

Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Sisärakenteet

Masturbaatioputken sisärakenne voi vaihdella sileästä voimakkaasti kierrettyyn tai poimutettuun putkeen. Sileämpi putki voi tuntua realistisemmalta, kun taas voimakkaasti kuvioidusta putkesta voi saada täysin uudenlaisia tuntemuksia. Sisärakenteesta riippuu myös putken tiukkuus.

original fleshlight

Fleshlight Original on sileä ja pehmeä teksturoimaton putki, joka jäljittelee oikeaa vaginaa. Aukon halkaisija on 1,9 cm, mutta se venyy käytössä peniksen mukaan. Original sopii erityisesti aloitteleville Fleshlightin käyttäjille pehmeytensä puolesta.

tekstuurit

Speed Bump ja STU ovat nystyräisiä putkia, jotka hierovat penistä voimakkaasti. Speed Bump on suunniteltu stimuloimaan tiukasti koko tyydytyksen ajan, mutta STU eli Stamina Training Unit (tai Endurance Jack) on suunniteltu erityisesti kestävyyden kehittämistä varten. Läpimitaltaan molemmat putket ovat 1,3 cm, mutta reikä venyy, kuten luonnossakin.

Super Ribbed on suunniteltu antamaan vahvempaa stimulaatiota. Peräjälkeen tulevat poimut stimuloivat penistä koko matkalta. Vortex on puolestaan kierteisempi rakenne, jossa on neljä kierteistä kammiota. Kierteisen rakenteen juju on sen tuottamassa imussa ja reiän halkaisijan vaihtelussa, kun penis liikkuu kammiossa edestakaisin.

Valikoimassa on myös monia muita Fleshlight -rakenteita. Esimerkiksi Girls ja Boys -sarjojen masturbaattoreissa on omat uniikit rakenteensa. Joissakin putkissa on yhdistelty useampia rakenteita, jolloin stimulaatiosta on saatu monipuolista. Oman suosikkinsa löytää kokeilemalla ja tutkailemalla vaihtoehtoja sekä omia haluja.

Aiheet: