Penisrengas vibraluodilla ilmaiseksi vähintään 15 € oston yhteydessä!

Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Apuvälineet rakkauslihasjumppaan

Naiset voivat käyttää lantionpohjalihasten jumppaamisessa myös siihen suunniteltuja välineitä. Tarjolla on esimerkiksi erilaisia geishakuulia ja treenisauvoja. Seuraavassa esitellään kolme rakkauslihasten treeniin suunniteltua välinettä.

FeelzToys Desi

FeelzToys Desi

Hieman Emigiä muistuttavat Desi-pallerot toimivat käytännössä samalla tavalla, kuin Emigi. Erotuksena on vain kaksi erillistä muovikuulaa silikonisessa kuoressa. Isompien muovisten kuulien sisällä on liikkuvat pikkukuulat, jotka aiheuttavat erilaisia tuntemuksia käytön aikana. Desi on helppo poistaa käytön jälkeen siinä olevasta vetohännästä. Palleroita voi käyttää myös vaikka kuntosalitreenin aikana tai töitä tehdessä ilman, että kukaan huomaa, että käynnissä on reipas rakkauslihasjumppa.

Natural Contours Energie

bSwish Klassinen pinkki sauva

Toisenlainen tapa harjoittaa rakkauslihaksia on makuuasennossa käytettävä Energie. Metallisessa muovilla päällystetyssä sauvassa on kaksi erikokoista päätä, joista isompaa käytetään ensimmäiset kaksi viikkoa, jonka jälkeen käyttöön vaihdetaan pienempi pää. Energie perustuu painoharjoitteluun, sillä se painaa noin 450 grammaa. Lihasten harjoittamisen lisäksi sauvaa voi käyttää myös G-pisteen stimulointiin, koska sauvan muotoilu sopii vallan hyvin siihenkin.

Harjoittelu Energien kanssa tapahtuu selin makuulla siten, että jalkapohjat koskettavat lattiaa. Energien pää asetetaan emättimen sisälle, jonka jälkeen sitä aletaan vetää sisälle pelkästään lantionpohjalihaksia supistamalla ja rentouttamalla. Sauva pitäisi saada vedettyä sisälle kokonaan lihaksia käyttämällä. Parhaat tulokset saa, kun Energietä käyttää kaksi viikkoa joka päivä kymmenen minuutin ajan, jonka jälkeen käyttöön otetaan pienempi pää ja treeniä jatketaan viitenä päivänä viikossa.

Aiheet: