Leluja miehille jopa 50% alennuksessa!

Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Pyörivä Penis ja innokas pikkuveli - Lavender

38,85 €

Pinkki monitoimi-sauva klitoriskiihottimella

Käyttäjien arvosana:

Pinkki monitoimi-sauva klitoriskiihottimella

Käyttäjien arvosana:

  Varsinainen pinkki orgasmikone, joka lunastaa lupauksensa! Helmillä täytetty sauvan varsi ja nystyröity pinta käynnistävät moottorisi, korkkiruuvimainen kärki pyöräyttää sinut seuraavalle vaihteelle, pyörivä kärki painaa kaasun pohjaan ja varteen kiinnitetty klitoris-stimulaattori kiidättää sinut maaliin. Kaiken lisäksi voit varren tyvestä ohjailla dildon ja klitoriskiihottimen liikkeitä toisistaan erillään! Toimii kolmella AA-patterilla, jotka eivät kuulu pakettiin.

  38,85 €

  Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

  Mitä mieltä muut ovat?

  Käyttäjien arvosana:

  5,0 (perustuu 5 arvosteluun) Kirjoita oma arvostelusi

  Arvostelija: lotta

  30.10.2013

  Isompi kuin kuvittelin. Pakkaus oli myös aika karskin näköinen! Repesin nauramaan, kun laitoin patterit sisään ja vehkeen pää alkoi pyörimään :D . Ensimmäinen yritys oli myöskin aika epäonnistunut ja meinasin jo tuomita koko laitteen kelvottomana. Sauvan pyöriminen ja helmet eivät tuntuneet tehoavan eikä klitoriskiihottajakaan löytänyt oikeita paikkoja. Mutta ei pidä lannistua, uutta kokeilua putkeen ja se olikin menoa! Klitorisvibra teki tehtävänsä aivan taivaallisen hyvin. Pienen etsimisen jälkeen sauvaosakin löysi pisteensä ja... meinasi silmissä sumentua! Luulin, etten ikinä onnistu saamaan. Kiitos, olen uudestisyntynyt. Ihana, ihana sauva. Sauvan helmet pitävät aika hassua ääntä, mutta tietyn pisteen jälkeen sekään ei kovasti häiritse ;)

  Arvostelija: Nimetön

  14.9.2013

  Tässä on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Portaaton säätö erikseen penikseen sekä pikkuveliin ja helppo säädellä käytön aikana. Materiaali tuntuu hyvältä ja sujahtaa helposti sisälle. Peniksen pään pyörivä liike ja noin puolessa välissä pyörivät helmet tuntuvat sisällä ollessa todella hyvältä. Pikkuveli tökkii juuri oikeaa kohtaa. Ainoa miinus tulee pyörivien kuulien kovasta ja aluksi ärsyttävästäkin äänestä. Nainen, jolla vaikeuksia saada orgasmi -> SUOSITTELEN

  Arvostelija: Jeps

  2.7.2012

  Huippukiva! Iso koko pakkauksen avauksen jälkeen ensin vähän säikäytti vaimoa, mutta pyörivän liikkeen ansiosta tämä todellakin porasi vaimon seuraavalle tasolle. Klitorikselle tarkoitettu pikkuveli on tässä vempeleessä juuri oikealla kohdalla ja toimii juuri niinkuin pitää eli hekumania on taattu!

  Arvostelija: Suspe

  9.3.2012

  Mahtava väline! Kannatti hankkia todellaki! Varsinainen pinkki orgasmikone tosiaan.

  Arvostelija: jup

  20.11.2011

  vaimoni oli hyvin tyytyväinen tuotteeseen muutamal kerral, mut pettyi pahasti ku eilen kesken session helmien alta meni poikki joten ei kovin pitkä kestoinen ollut