Leluja miehille jopa 50% alennuksella!!
Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Lelo, Nea-vibraattori, Purppura

83,50 €

Lelon kiiltävän purppurainen Nea-klitoriskiihotin

Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

Lelon kiiltävän purppurainen Nea-klitoriskiihotin

Tällä tuotteella toimitus on ilmainen!

Nea on kaunis kuin kukka ja houkuttelee koskettamaan... Lelon kiiltävän valkoinen, kauniisti kukilla koristeltu Nea-intiimihieroja istuu käteen täydellisesti ja hyväilee häpykumpua ja värisyttää klitorista viidellä eri moodilla. Nea on jokaisen tyylikkään ja itseään arvostavan nykynaisen paras käsilaukku-kaveri ja varma ilontuoja missä vain.

Nea on villi lisä myös yhteisiin leikkihetkiin, sillä voi tuottaa värähtelevää nautintoa paljaalla iholla liikuteltaessa. Nean äänikään ei häiritse keskittymistänne, koska se on todella hiljainen, äänenvoimakkuus on alle 50dB.

Vain 37g painava Nea on uudelleen ladattava. Kahden tunnin latauksella, se jaksaa tuottaa jopa seitsemän tuntia tehokasta värähtelyä, 150Hz taajuudella. Nea pysyy ladattuna valmiustilassa 90 päivää. Sitä on helppo kontrolloida ja käyttöjärjestelmän voi lukita, jotta Nean kuljettaminen onnistuu diskreetisti. Nean materiaali on kiiltävä, ftalaatiton ABS.

Lelon kiiltävä, valkoinen Nea on pakattu tyylikkääseen lahjapakettiin, jossa se lepää omassa satiinipussissansa. Mukana tulee myös laturi, käyttöohje ja vuoden Lelo-takuu.

Koko: 75mm x 36mm x 25mm

Väri: Purppura, kiiltävä, kukkakoristelu

83,50 €

Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

Mitä mieltä muut ovat?

Tuotteella Lelo, Nea-vibraattori, Purppura ei ole vielä yhtään arvostelua.
Voit olla ensimmäinen joka kertoo mielipiteensä!

Mitä mieltä sinä olet? Kannattaisiko "Lelo, Nea-vibraattori, Purppura" hankkia? Kerro klikkaamalla 'Arvostelemaan'.

Arvostelemaan