Suosituimpia tuotteita jopa -50% alennuksella

Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Fairy, Massage Wand – Tehotaikuri

70,00 €

Sähköverkkoon liitettävä tehohieroja moneen käyttöön

Käyttäjien arvosana:

Sähköverkkoon liitettävä tehohieroja moneen käyttöön

Tällä tuotteella toimitus on ilmainen!

Käyttäjien arvosana:

  Monikäyttöinen Fairyn Massage Wand-Taikahieroja on supertehokas ja portaattomasti säädettävä hieroja, josta riittää iloa teille molemmille! Sähköverkkoon liitettynä se tuottaa loputtomasti nautinnollista värähtelyä, joka hieroo pimperon kliimaksiin kuin myös rentouttaa jäykistyneet hartiat. Joustava ja laaja pyöristetty pää tuntuu ihanalta ja japanilaisen Taikahierojan kosketus tuottaakin monia nautinnon hetkiä.

  Huom! Älä upota veteen, tuote ei ole vedenpitävä!

  Pituus: 32 cm
  Halkaisija: 6 cm

  70,00 €

  Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

  Vaihtoehtoisia sinua mahdollisesti kiinnostavia tuotteita:

  Mitä mieltä muut ovat?

  Käyttäjien arvosana:

  5,0 (perustuu 2 arvosteluun) Kirjoita oma arvostelusi

  Arvostelija: Arn

  23.4.2013

  Aivan loistava tuote - tämänkaltaiset eivät näköjään ole legendoja turhan takia. Tällä saan orgasmin hetkessä. Portaaton säätö on tässä hyvä, koska värinä on voimakkaimmillaan todella, todella voimakas. Itselle sopiva värinätaso löytyy kuitenkin helposti ja tehoa on helppo säätää. Vähän isohan tämä on, ja siksi itse en voisi kuvitella käyttäväni yhdynnän aikana. Johto on mukavan pitkä eikä ainakaan toistaiseksi ole haitannut. Vinkki Huippukivalle: olisi hurjan kiva saada tilata teidän kauttanne myös tämän päähän sopivia lisäosia...

  Arvostelija: pari09

  28.10.2011

  Kätevä ja monikäyttöinen "hieromakone". Ei tarvitse pettyä kesken leikkien siihen että paristot loppuvat. Ei muuta kuin töpseli seinään ja kone surraamaan.