Suosituimpia tuotteita jopa 50% alennuksella!

Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Nippies - Nännitarrat - Glamoursydämet

9,30 €

Rintsikat korvaavat tisutarrat

Käyttäjien arvosana:

Rintsikat korvaavat tisutarrat

Käyttäjien arvosana:

  Pilkistävätkö rintaliivit ikävästi mekon tai paidan kauluksesta tai avoimesta selästä? Haluaisitko vaihtelua alusvaatteisiin, mutta tavalliset rintaliivit kyllästyttävät? Kaipaatko jotain erilaista ja seksikästä? Rohkeaa, mutta ei mautonta?

  Nippies Nännitarrat tulevat apuun, kun rintsikat ovat liikaa. Joustavat ja pehmeät tarrat on valmistettu laadukkaista kankaista. Nippiesit tuntuvat mukavilta, tukevat kevyesti rintaa ja näyttävät mahtavilta vaatteiden kanssa tai ilman. Voit käyttää niitä normaalisti vaatteiden alla, joita ei pysty käyttämään tavallisten rintaliivien kanssa. Tai sitten voit yllättää kumppanisi, jollakin erilaisella ja hauskalla.

  Ennen käyttöä:
  Laita pakkauksen mukana tuleva ""mini-Nippie"" testitarra johonkin (näkymättömään) kohtaa kehoa kuuden tunnin ajaksi varmistaaksesi ettei ihosi ole herkkä teipille. Jotkin ihotyypit voi olla herkkiä tavallisille lääkelaastareille ja niistä voi aiheutua punotusta tai jokin muu reaktio. Nippies tarroissa käytetään vain allergiatestattuja lääketeippejä.

  Kiinnitys:
  1. Puhdista ja kuivaa iho
  2. Seiso peilin edessä.
  3. Poista alempi tarrasuojapuolikas.
  4. Liimaa tarran alaosa rinnan alaosaan. Käytä peiliä apuna.
  5. Poista ylempi tarrasuojapuolikas.
  6. Vedä Nippie nännin yli samalla kevyesti tarrasta ylöspäin vetäen. (Varo venyttämästä liikaa. Nippien muoto voi muutoin muuttua).
  7. Paina kiinni.

  Poista tasaisesti ja hellävaraisesti. Ei saa repäistä!

  Vinkki:
  Yritä olla koskettamatta teipin liimapintaan. Jos et saa asetettua Nippietä paikoilleen heti ensi yrittämällä ota se heti irti ja yritä uudestaan. Liima ei välttämättä liimaudu kunnolla uudestaan sillä Nippiet on suunniteltu kertakäyttöisiksi. Jos kuitenkin haluat käyttää Nippietä toisenkin kerran liimaa se esim. puhtaaseen ja kuivaan pintaan kiinni (esim. peiliin) ja kun olet valmiina kokeilemaan sitä uudestaan, laita Nippie paikoilleen ja paina sitä kämmenellä yhtäjaksoisesti muutaman minuutin ajan jotta tarra lämpenisi. Lämmittäminen saattaa auttaa tarran uudelleenliimautumisessa. Jos tämä ei toimi kokeile uudella Nippie tarralla. Käytä Nippietä maksimissaan 6-8 tuntia kerrallaan. Älä käytä tuotetta jos sinulla on herkkä iho, avohaava, ihosairaus, auringon polttama iho tai jos sinulla tai suvussasi on havaittu ihon pigmenttihäiriöitä (valkoiset laikut iholla).

  Jokainen pakkaus sisältää kaksi paria samanmuotoisia ja kokoisia nännitarroja erilaisilla kuvioilla. Kaksi mini-Nippie testitarraa sekä neljä nännityynyä.

  Koko: B

  9,30 €

  Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

  Mitä mieltä muut ovat?

  Käyttäjien arvosana:

  4,0 (perustuu 1 arvosteluun) Kirjoita oma arvostelusi

  Arvostelija: grr

  13.10.2012

  Pysyivät hyvin paikallaan. Hintakin on kohdillaan tuoteeseen nähden. Eläinkuosi oli suosikkini!