Liukuvoide ilmaiseksi vähintään 10 € tilauksen yhteydessä!
Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Swede - Original Lubricant Woman Sensitive 60 ml.

12,80 €

Hoitava herkän pimpin liukkari.

Käyttäjien arvosana:

Tuote saapuu pian varastoomme.Tuote saapuu pian varastoomme.
Jos tilaat nyt, tuote saapuu Sinulle arviolta 1-2 viikossa.

Hoitava herkän pimpin liukkari.

Käyttäjien arvosana:

  Sweden hoitava, erityisesti naisille kehitetty liukuvoide. Tuote perustuu vesipohjaiseen Aqua Comfort -liukkariin, joka on suunniteltu mahdollisimman hellävaraiseksi erityisesti herkkäpimppisille.

  Tämä liukkari ei sisällä lainkaan helposti ihoärsytystä aiheuttavia parabeeneja, glyseriiniä, eikä propyleeniglykolia. Parabeenien ja propyleeniglykolin tiedetään aiheuttavan joillekin ihmisille iho-oireita, joten niitä on hyvä välttää erityisesti herkällä intiimialueen iholla. Glyseriini on puolestaan sokerialkoholi ja tekee pimpistä hyvän kasvualustan epätoivotuille bakteereille ja voi edesauttaa esimerkiksi hiivatulehduksen syntymistä.

  Sen sijaan tämä herkkisten pelastus sisältää useita luonnollisia ja hoitavia ainesosia, joita ovat:

  - Ihovaurioita parantava Aloe vera, joka sisältää runsaasti glykoproteiineja, jotka ovat myös yksi pimpin luonnollisen kosteuden muodostajista.
  - Pellavasiemenuute, jossa on runsaasti luonnollista nesteitä sitovaa musiinia, mikä puolestaan tekee hyvää pimpin ja pepun herkille limakalvoille. Lisäksi pellavasiemenuute on voimakas antioksidantti, jolla on positiivisia vaikutuksia pehmeisiin kudoksiin, joita myös alakerrasta löytyy.
  - Kamomillauute rauhoittaa ihoa, ehkäisee tulehduksia ja on antiseptistä eli vastustaa inhottavia bakteereja.
  - Piroctone Olamine -niminen aine, joka on myrkkyä erilaisille sienille ja auttaa ehkäisemään hiivatulehdusta.

  Woman Sensitive ei tahmaa, mutta on pitkäkestoinen, eikä sitä tarvitse olla jatkuvasti lutraamassa lisää kesken touhujen. Sen pH on vaginan kanssa sama, joten se ei ärsytä herkkää happotasapainoa alapäässä. Liukkaria voi käyttää turvallisesti myös kondomien kanssa.

  Pakkauskoko 60 ml.

  12,80 €

  Tuote saapuu pian varastoomme.Tuote saapuu pian varastoomme.
  Jos tilaat nyt, tuote saapuu Sinulle arviolta 1-2 viikossa.

  Mitä mieltä muut ovat?
  Käyttäjien arvosana:

  3,0 (perustuu 2 arvosteluun) Kirjoita oma arvostelusi

  Arvostelija: pahasti pettynyt

  24.9.2013

  Tämähän on aivan päinvastoin kuin voisi kuvitella kuvauksen perusteella. -hieman polttelee aluksi, ihan ku hiivatulehduksen kutina lievänä -epäilen että on jopa pieniä haavaumia aiheuttanut, on ilmestynyt pieni ärtynyt kohta tämän käytön aloittamisen jälkeen. Ilmeisesti olen yliherkkä jollekin liukasteen ainesosalle. -liukastusominaisuuksiltaankaan ei ollenkaan parhaasta päästä -kuvasta poiketen ei ole pumppupullossa

  Arvostelija: tikru

  1.5.2012

  Muutamaa liukkaria kokeiltuani tämä on ehdoton suosikki! Erittäin riittoisaa ja kuitenkin luonnollisen tuntuista. Kutina ja kuivuus pimpissä seksin jälkeen on vähentynyt hieman. Soveltuu hyvin myös lelun kanssa käytettäväksi eikä tarvitse lisätä! Ei tahmaa. Pumppupullo erittäin hyvä!