50 laadukasta aikuisten lelua nyt -30% alennuksessa!

Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Swede - Flower Power -hierontaöljy, onnellisuus

15,10 €

Onnellinen hierontaöljy

Onnellinen hierontaöljy

Haluasitko pitkän, hitaan ja rentouttavan eroottisen hieronnan? Hankkimalla Sweden kukkaistytön toiveöljyn tarvitset enää innokkaan hierojan saadaksesi nautinnollisen hieronnan.

Flower Power -öljyssä yhdistyvät hoitavat ja ylelliset luonnon omat ainesosat sekä laadukas ja puhdas silikoni. Jojoba-, macadamia- ja hamppuöljy hemmottelevat ja hoitavat ihoa. Puhdas silikoni puolestaan pidentää öljyn kestoa ja tekee ihosta silkkisen sileän tuntuisen. Aloe vera ja E-vitamiini hoitavat ihoa hellästi.

Vipinää libidoon tuovat öljyn sisältämät afrodisiakit eli halun lisääjät sekä eteeriset öljyt, jotka rentouttavat kehoa ja mieltä. Rentoutunut hierottava on valmis antamaan enemmän, joten hierojakaan ei varmasti jää kokonaan nautinnotta rauhallisen hierontasession jälkeen.

Öljyn miellyttävän koostumuksen ansiosta hieronnassa ei tarvitse käyttää niin paljon lihasvoimaa, kuin perinteisten hierontaöljyjen kanssa.

Pakkauskoko 150 ml.

15,10 €

Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

Mitä mieltä muut ovat?

Tuotteella Swede - Flower Power -hierontaöljy, onnellisuus ei ole vielä yhtään arvostelua.
Voit olla ensimmäinen joka kertoo mielipiteensä!

Mitä mieltä sinä olet? Kannattaisiko "Swede - Flower Power -hierontaöljy, onnellisuus" hankkia? Kerro klikkaamalla 'Arvostelemaan'.

Arvostelemaan