G-pistesauva ilmaiseksi vähintään 25 € tilauksen yhteydessä!
Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Rianne S - Vibramaatuska, ruusunpunainen

115,50 €

Maatuska, joka yllättää.

Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

Maatuska, joka yllättää.

Tällä tuotteella toimitus on ilmainen!

Tämä maatuska ei jää kirjahyllyyn pölyttymään, sillä aina vaan pienempien maatuskojen sijasta sen sisällä majailee tehokas vibramoottori. Pistä maatuskasi vaihtoon ja hanki tilalle elegantti vibramaatuska, joka tietää miten tyydytetään!

Viisi erilaista värinäohjelmaa ja viisi voimakkuustasoa omaava vibramaatuska on valmistettu turvallisesta silikonista, joka on käytössä pehmeä ja joustava materiaali. Hiljaisen moottorin väristämää kiihotinta voi käyttää esimerkiksi klitoriksen kiihottamiseen, mutta vedenpitävyytensä ansiosta se sukeltaa mielellään myös pimpukan syviin sopukoihin.

Muotoilultaan maatuska on suunniteltu vastaamaan naisellisen kurvikkaita muotoja. Ohuemmassa päässä värisevää moottoria on helppo ohjata pitämällä kiinni kiihottimen paksummasta päästä.

Maatuskaan ei tarvitse vaihtaa pattereita, vaan se toimii ladattavalla akulla, joka ladataan innovatiivisesti säilytysrasiaa hyväksikäyttäen. Pakkauksessa tulee mukana muuntimet eri jännitteille, joten maatuska kulkee mukavasti myös matkalla mukana. Lisäksi maatuskassa on erityinen matkustuslukitus, jonka ansiosta se ei ala surisemaan kesken matkan laukussa.

Pieni kämmenelle mahtuva kiihotin painaa vain 91 grammaa ja on miellyttävä käsitellä. Maatuskan pituus on 8,6 cm ja leveys alaosasta 5,2 cm.

115,50 €

Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

Mitä mieltä muut ovat?

Tuotteella Rianne S - Vibramaatuska, ruusunpunainen ei ole vielä yhtään arvostelua.
Voit olla ensimmäinen joka kertoo mielipiteensä!

Mitä mieltä sinä olet? Kannattaisiko "Rianne S - Vibramaatuska, ruusunpunainen" hankkia? Kerro klikkaamalla 'Arvostelemaan'.

Arvostelemaan