Liukuvoide ilmaiseksi vähintään 10 € tilauksen yhteydessä!
Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Shunga - Orgaaninen Hierontaöljy, Vihreä tee

23,30 €

Hierontaöljy vihreille ihmisille.

Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

Hierontaöljy vihreille ihmisille.

Unohda rypsiöljyt ja oliiviöljyt. Shungan eroottinen hierontaöljy on valmistettu luonnollisista ainesosista. Hieronnan jälkeen iho ei haise salaatinkastikkeelta, vaan raikkaalta vihreältä teeltä.

Öljy on tehty luonnosta saatavista raaka-aineista, jotka tuntuvat iholla ylellisen ihanilta. Silkkinen koostumus liukuu hierottavan iholla sulavasti ja edesauttaa eroottisen latauksen kehittymistä. Hieronnan jälkeen voi tapahtua muutakin rentouttavaa ja mukavaa...

Valmistettu luonnonmukaisiksi sertifioiduista kasviöljyistä. Älä kuitenkaan maistele öljyä, sillä se sisältää hajustetta.

250 ml.

Ingredients: Sweet Almond Oil, Grape Seed Oil, Sesame Oil, Avocado Oli, Pecan Oil, Safflower Oil, Vitamin E, Fragrance, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral Eugenol, Methyleugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, D-Limonene, Methyl 2-Octynoate, Geraniol, Farnesol, Lilial, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronello, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylated Hydroxytoluene, Lyral, Cinnamyl Alcohol, IsoEugenol, Hydroxycitronellal

23,30 €

Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

Mitä mieltä muut ovat?

Tuotteella Shunga - Orgaaninen Hierontaöljy, Vihreä tee ei ole vielä yhtään arvostelua.
Voit olla ensimmäinen joka kertoo mielipiteensä!

Mitä mieltä sinä olet? Kannattaisiko "Shunga - Orgaaninen Hierontaöljy, Vihreä tee" hankkia? Kerro klikkaamalla 'Arvostelemaan'.

Arvostelemaan