Suosituimpia tuotteita jopa 50% alennuksella!

Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

PicoBong – Apple & Cinnamon Massage Oil Candle

4,95 €

Kujeileva tuoksukynttilä muuttuu sensuelliksi hierontaöljyksi!

Käyttäjien arvosana:

Kujeileva tuoksukynttilä muuttuu sensuelliksi hierontaöljyksi!

Käyttäjien arvosana:

  PicoBongin herkullinen tuoksukynttilä auttaa kuumentamaan makuuhuoneen hetkessä liekkeihin! Raikkaan seksikkäässä pakkauksessa tuleva kynttilä kelpaa myös mitä suloisimpiin, eroottisiin nautiskeluhetkiin, sillä sen vaha muuttuu aistikkaaksi hierontaöljyksi sulaessaan. Seksikäs ja hauska kynttilä lupaa kujeilevia ja mehukkaita herkkuhetkiä! Leikkisä kynttilä tuoksuu viettelevän vastustamattomalta kaneliomenalta, jossa on samanaikaisesti intohimoa, suloisuutta ja eleganssia! Nauttikaa romanttinen iltapala hurmaavantuoksuisen kynttilän lepatuksessa ja sen jälkeen unohtukaa sensuellien, kuumien hierontojen ja hyväilyjen suloisuuteen! Joskus säpinän uudelleensytyttämiseen tarvitaan vain yksi jalat alta vievä herkkukynttilä!

  15 ml

  4,95 €

  Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

  Mitä mieltä muut ovat?

  Käyttäjien arvosana:

  3,0 (perustuu 1 arvosteluun) Kirjoita oma arvostelusi

  Arvostelija: Jeba

  2.10.2013

  Öljystä riitti mukavasti kahdelle. Tämän tuoksu kuitenkin huonompi kuin vastaavan kookos/vanilja kynttilän. Muuten ihanaa tavaraa. Tämä sopisi ehkä kuitenkin hyvin vaikka jouluksi. :)