Suosituimpia tuotteita jopa 50% alennuksella!

Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

B Swish – bbold Premium Pinkki-Harmaa

57,80 €

Elegantin ja nautinnollisen intiimihierojan voi ottaa mukaan myös kylpyleikkeihin!

Elegantin ja nautinnollisen intiimihierojan voi ottaa mukaan myös kylpyleikkeihin!

Tällä tuotteella toimitus on ilmainen!

Naiset rakastavat kauniita tavaroita ja aistinautintoja. Kun hankit itsellesi seksikästä intiimihierojaa, haluat senkin näyttävän tyylikkäältä ja arvokkaalta – aivan kuin sinä! Bswishin bbold Premium on kaikkea tätä! Se on polvet notkauttavan nautinnollinen, uskalias ja jännittävä hierontalaite, joka pistää sinut värisemään seitsemällä huikealla ja tehokkaalla eri ohjelmallaan. USB-ladattavan hierojan käyttö on ihanteellisen helppoa ja hauskaa. Täydellisen vedenkestävyytensä myötä se soveltuu myös mitä leikkimielisimpiin suihku- ja saunaveikeyksiin.

Hierojassa on kurvikkaan elegantti muotoilu, joka toimittaa läkähdyttävää nautintoa käyttökerrasta toiseen. Iholla samettiselta ja virtaviivaiselta tuntuva laite on juuri se pieni salainen hemmottelu, jonka haluat tarjota itsellesi ja jonka parissa levähtää kiireisen työviikon jälkeen. Korkealuokkaisesta ABS-muovista ja silikonista valmistetussa hierojassa on PU-päällystys. Neljän tunnin latauksella herkullinen hieroja surisuttelee kaksi katkeamatonta tuntia ja lepotilassa siinä riittää virtaa jopa kahdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Suloinen hieroja on myös erinomainen leikkikaveri sinun ja murusesi yhteisiin aisti-iloihin! Pakkaukseen sisältyy hierojan lisäksi USB-laturi, säilytyspussukka ja ohjekirjanen.

Pituus: 18,8 cm
Leveys: 5,5 cm
Akku: Li-Polymer 500mAh 3.7V

57,80 €

Tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan varastostamme.Tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan varastostamme.
Jos tilaat nyt, tuote saapuu Sinulle arviolta 1-2 viikossa.

Mitä mieltä muut ovat?

Tuotteella B Swish – bbold Premium Pinkki-Harmaa ei ole vielä yhtään arvostelua.
Voit olla ensimmäinen joka kertoo mielipiteensä!

Mitä mieltä sinä olet? Kannattaisiko "B Swish – bbold Premium Pinkki-Harmaa" hankkia? Kerro klikkaamalla 'Arvostelemaan'.

Arvostelemaan