Penisrengas vibraluodilla ilmaiseksi vähintään 15 € oston yhteydessä!

Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Spider – Realism Masturbator Musta

127,25 €

Mullistava, pintaan kuin pintaan kiinnittyvä, häikäisevän todentuntuinen masturboija!

Mullistava, pintaan kuin pintaan kiinnittyvä, häikäisevän todentuntuinen masturboija!

Tällä tuotteella toimitus on ilmainen!

Masturboijia on markkinoilla useampikin, mutta harva pystyy samaan, mihin Spider! Spider on häikäisevän upean masturboijan telineosa, jonka avulla kiinnität sen loisteliaan helposti paikkaan kuin paikkaan ja voit ratsastaa ja nautiskella jopa ilman käsiä! Tämän erityisominaisuutensa myötä Spider mahdollistaa rajattoman määrän pökerryttävän hyvältä tuntuvia sooloseksiasentoja ja voit ottaa sen mukaan jopa suihkuun ja saunaan! Spiderin toteutuksessa on panostettu erityisesti häkellyttävän realistiseen tuntumaan sekä monipuoliseen käyttömukavuuteen. Voit kiinnittää telineen mihin tahansa, missä on tasaista pintaa - pöydänreunaan, seinään tai vaikka lattiaan – ja se pysyy jämäkästi ja tinkimättömän vakaana paikoillaan. Sooloseksi masturboijan kanssa ei ole koskaan ennen muistuttanut näin hämmentävän realistisesti oikeaa seksiä ja todellisia, herkullisen monipuolisia seksiasentoja!

Musta masturboija houkuttelee sukeltamaan vaaleanpunaisten häpyhuuliensa väliin! Myös Spiderin sisus on muotoiltu ihastuttavan todentuntuiseksi ja kylmiä väreitä aikaansaavaksi. Masturboija on spiraalinmuotoinen stimuloija, joka tarjoaa jännittäviä, ravisuttelevan seksikkäitä nautintoja! Spiderin ennenkuulumaton ja innovoiva toteutus ja hämähäkkimäisesti pintaan kuin pintaan kiinnittyvä teline tekevät siitä ylivoimaisen nautintovälineen! Muita masturboijia käytettäessä käytettävissä on vain tietty määrä asentoja ja aktiviteetteja; Spiderin avulla nautinnollasi ei tarvitse olla rajoja! Kiinnitystelineen johdosta voit heittäytyä hurmioon täysin kädettömästi!

Spiderin valmistuksessa on käytetty pelkästään myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, joten sen käyttö on turvallista kaikille. Masturboijan todentuntuinen, ergonominen ja miellyttäväntuntuinen sisus maksimoi nautintosi ja päästää fantasiat mehukkaasti valloilleen! Nauti yli 12 jännittävästä ja huikean nautinnollisesta asennosta Spiderin avulla!

Materiaalit: Polypropyleeni ja elastomeeri
Pituus: 28,2 cm
Leveys: 8,9 cm
Syvyys: 8,9 cm
Paino: 736 g

Masturboijan käyttö on ihanan helppoa ja mutkatonta:
1. Avaa pakkaus ja erota masturboijan ylä- ja alaosat.
2. Kiinnitä Spider haluamaasi paikkaan.
3. Säädä masturboija niin, että se on käytettävissä juuri siinä kulmassa, missä haluat.
4. Lisää masturbointiaukkoon hieman liukkaria.

Vihje!
Ennen käyttöä laita masturboijan sisin, vaaleanpunainen osa hetkeksi kuumaan veteen lämpenemään ja lisäämään kihelmöivästi todentuntua!127,25 €

Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

Mitä mieltä muut ovat?

Tuotteella Spider – Realism Masturbator Musta ei ole vielä yhtään arvostelua.
Voit olla ensimmäinen joka kertoo mielipiteensä!

Mitä mieltä sinä olet? Kannattaisiko "Spider – Realism Masturbator Musta" hankkia? Kerro klikkaamalla 'Arvostelemaan'.

Arvostelemaan