Penisrenkaat

Ihastuttavat penisrenkaat sopivat loistavasti esimerkiksi pariskunnan ensimmäiseksi seksileluksi tai miehelle hauskanpitoon! Valikoimastamme löydät monenlaiset erektiorenkaat - on vibraattoria, paksumpaa, tuplaa ja anustapilla maustettua.

Mikä on penisrengas?

Penisrengas, josta voi käyttää myös nimitystä erektiorengas, on nimensä mukaisesti rengas tai sen tapainen, joka laitetaan peniksen ympäri. Sen tarkoituksena on saada erektio pysymään vahvana. 

Penisrenkaita on useita erilaisia. Myös materiaalien puolesta. Suosittu ja ihoystävällinen silikoni sopii monelle käyttäjälle. Se on lisäksi joustava ja helppo pitää puhtaana. Täysin silikoninen tuote sopii myös kumiallergiaa potevalle.

Metallinen penisrengas vaatii käyttäjältään ehkä enemmän kokemusta. Metalli materiaalina ei jousta, joten koon kanssa kannattaa olla huolellinen.

Kannattaa tutustua kaikkiin saatavilla oleviin materiaaleihin. Oma suosikki löytyy vain testaamalla.

Joissakin penisrenkaissa voi olla kaksi rengasta, joista toinen on tarkoitettu kivesten ympärille. Jotkut penisrenkaat on varustettu anaalitapilla, jolloin voi saada yhtäaikaisesti vahvemman erektion ja peräaukon alueen stimuloinnin. Molempien bonusominaisuuden ansiosta nautinto voi tuntua intensiivisemmältä oli penisrengas sitten mukana joko yhteisessä seksissä tai sooloseksissä.

Miten penisrengasta käytetään?

Penisrenkaan tarkoitus on siis auttaa erektiota pysymään vahvana. Kun rengas laitetaan erektiossa tai vähintään puolittain erektiossa olevan peniksen juureen, sen sopivalta tuntuva puristus estää veren virtaamista takaisin eli poispäin erektiossa olevasta peniksestä.

Penisrenkaan ansiosta erektio voi siis pysyä sekä vahvempana kauemmin. Erityisesti jos herkkä siemensyöksy häiritsee, niin silloin apukeinoja voi hakea tästä pienestä ja kätevästä seksilelusta.

Penisrenkaan nystyrät ja vibraattori antavat myös lisänautintoa kumppanille. Molemmat ominaisuudet voivat hieroa ja stimuloida esimerkiksi klitorista, jolloin penisrenkaasta saa hyötyä useampi kuin yksin henkilö.

Jos kondomin paikallaan pysymisen jostain syystä jännittää, voi penisrenkaan pujottaa kondomilla peitetyn peniksen juureen. Se siis pitää kondomin paremmin paikallaan.

On hyvä muistaa, että penisrengasta suositellaan käytettäväksi enintään puoli tuntia kerrallaan. Jos kuitenkin tulee mitään puutumiseen viittaavaa tai ikävältä tuntuvaa hankausta, kannattaa renkaan käyttö lopettaa välittömästi.

Valitse aina liukuvoide mukaan, jotta vältyt turhalta hankaukselta. Muista pestä rengas aina käytön jälkeen, jotta se pysyy hygieenisenä.

Penisrenkaan valinta

Kun valitset ensimmäistä penisrengasta, voi olla hyvä valita säädettävä malli. Pystyt siten arvioimaan muiden renkaiden kohdalla, mikä koko olisi itselle sopiva. Säädettävällä mallilla voi myös testata, tykkääkö kovemmasta puristuksesta.

Materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota. Silikoni on joustava materiaali, jolloin tarkka mitta ei ole niin tärkeä kuin renkaassa, joka on valmistettu joustamattomasta materiaalista. Yleensä oikean kokoinen penisrengas tuntuu napakalta, muttei kuitenkaan purista liian kovaa. Kipu ei kuulu penisrenkaan normaaliin käyttöön.

Jotkut renkaat myydään useamman kappaleen setteinä. Voi valita, haluaako käyttää useampaa rengasta yhtä aikaa.

Valintaan vaikuttaa myös se, millä tavoin haluat renkaasta ottaa ilon irti. Hankitko rengasta sooloiluun vai yhteiseen seksiin?

Penisrengas -pieni, mutta kätevä apu nautinnon luo!

Lue lisää penisrenkaista Huippukivan tietokulmasta!

47 tuotetta
Näkyvissä 30 tuotetta 47 tuotteesta

Suosituimmat tuotteet tässä kategoriassa: