Liukuvoiteet

Liukuvoiteen käyttö on suositeltavaa ihan jokaiselle, sillä se tekee seksistä sujuvampaa ja mukavampaa. Seksilelujen kanssa liukuvoidetta tarvitaan, jotta sisään vieminen sujuu helpommin.  Se vähentää kitkaa ja auttaa limakalvoja pysymään ehjinä.

Liukuvoiteella hoidat siis herkkää limakalvojen ihoa, tuot lisäkosteutta ja luistoa sinne missä sitä seksissä eniten tarvitaan. Erityisesti klitoris ja terska ottavat kosketusta paremmin ja nautinnollisemmin vastaan, kun ne ovat kosteat.

Jokaisella pitäisi olla vähintään yksi liukuvoide käytössä!

Keho tuottaa luonnollista kosteutta intiimialueille kiihottuessaan. Lisääntyneen kosteuden on tarkoitus valmistaa kehoa nauttimaan seksistä. Kostuminen ei kuitenkaan ole verrannollinen seksuaalisen halun määrään, sillä vaikka kiihottuu ja seksuaalinen halu herää, ei oman kehon tuottama kosteus välttämättä aina riitä. Luonnollisen kosteuden kehittymiseen vaikuttavat monet eri asiat, esimerkiksi ikä, elämäntilanne, hormonaaliset ehkäisyvalmisteet tai esileikki. Onneksi tähän arkiseen ja yleiseen seksuaalielämää häiritsevää pika-apua on helposti saatavilla erilaisista liukuvoiteista. Vaativissa kuivuusongelmissa on hyvä kääntyä lääkärin puoleen.

Kokeilemalla erilaisia liukuvoiteita löydät tilanteeseen kuin tilanteeseen omat suosikkisi!

Vesipohjainen liukuvoide on käytännöllisyyttä perään kuuluttavan varma valinta. Se on helppo pestä, eikä se tahraa tekstiilejä. Se myös sopii erinomaisesti seksilelujen ja kondomien kanssa yhteen. Särön vesipohjaisen liukuvoiteen ansioihin tekee se, että se kuivuu nopeammin kuin esimerkiksi silikonipohjainen versio ja sen vuoksi sitä voi joutua seksin tiimellyksessä lisäämään.

Silikonipohjainen liukuvoide sen sijaan säilyttää liukuvuutensa hyvin ja siksi se sopii seksiin, jossa luiston on tärkeä säilyä pitkään riittävänä. Se säilyttää liukuvuutensa myös veden alla, jos satut harrastamaan seksiä, vaikka ammeessa. Miinuspuolina silikonipohjaisilla liukuvoiteilla on, ettei sitä voi käyttää yhdessä kaikkien seksilelujen materiaalien kanssa ja sen pesu iholta voi olla haastavaa. Pesun aiheuttama hankaus ja mahdolliset pesuaineet voivat ärsyttää herkkäihoista entisestään.

Usein silikonipohjaisen liukuvoiteen koostumus on kuitenkin vesipohjaista liukuvoidetta paksumpaa, joten se on pitempikestoisen seksin lisäksi anaaliseksissä parempi vaihtoehto. Anaaliseksiä varten on myös saatavilla ihan omat liukuvoiteensa, jotka ovat paksumpia ja pitkäkestoisempia. Anaaliseksissä liukuvoiteen käyttö on ehdottoman tärkeää, sillä siellä ei ole kosteutta luonnollisesti, vaan anaalin alue vaatii aina luistoa ja kosteutta purkista.

Tee tilaa yöpöydän laatikkoosi stimuloiville liukuvoiteille! Monet niistä vilkastuttavat verenkiertoa ja saavat aikaan lämmittäviä tai kylmentäviä vaikutuksia. Stimuloivat liukuvoiteet ja erityiset orgasmigeelit antavat lisäherkkyyttä, jotta matka huipulle voisi kenties olla silotellumpi. Herkästä siemensyöksystä pettymystä kokevat voivat saada kaivattua apua puuduttavista voiteista. Niiden kanssa on kuitenkin oltava varovainen, jotta ei siirrä puuduttavia ainesosia paikkoihin, jossa tuntoaistin on hyvä olla luonnollinen, kuten esimerkiksi anaali. Monesti emättimessäkään ei tarvita puuduttavia ainesosia, jotta tuntoherkkyys säilyisi hyvänä. Kondomin käytöllä varmistat, ettei puuduttavat voiteet mene vääriin paikkoihin.

Mikä on lempimakusi? Tee suuseksin antamisesta suun mukaista valitsemalla makean mansikan tai raikkaan vesimelonin makuinen liukuvoide. Eikä liukuvoiteiden makumaailma rajoitu suinkaan kahteen vaihtoehtoon, vaan varmasti valikoimasta löytyy jotain jokaiselle herkkusuulle. Jos hiivatulehdukset ovat riesana, kannattaa vältellä makuliukuvoiteita, joissa on sokeria mukana.  

Hierontaöljyillä pystyt antamaan aisteja hyväilevän hieronnan, vaikka esileikkinä. Hierontaöljyt ovat loistavia hartianseudun kireyden pehmittämisessä, mutta intiimialueelle joutuessa ne saattavat ärsyttää herkkää ihoa. Öljypohjaiset liukuvoiteet eivät myöskään sovi yhteen tavallisten kondomien kanssa yhteen. Jos haluat selvitä yhdellä pakkauksella, valitse vesipohjainen liukuvoide, jossa on myös hierontaan soveltuvia ominaisuuksia.

Tee siis liukuvoiteesta vakioseuralainen seksipuuhiisi!

192 tuotetta
Näkyvissä 30 tuotetta 192 tuotteesta

Suosituimmat tuotteet tässä kategoriassa: