Penispumput

Penispumppu on loistava apu voimakkaampaan erektioon. Penispumppua käyttämällä penis jäykistyy ja paisuu. Näin se vaikuttaa isommalta ja paksummalöta. Penispumpun käyttö voi tuntua myös miellyttävältä.

Penispumppu on miehille suunnattu laite, jonka avulla suurennetaan penistä sekä parannetaan ja vilkastutetaan verenkiertoa peniksen verisuonissa. Tällöin muun muassa erektioherkkyys paranee ja myös erektion kesto saattaa pidentyä!

Mitä hyötyä penispumpusta on?

Penispumppu vilkastuttaa verenkiertoa peniksessä. Erektio voi parantua käytön myötä, niin herkkyyden kuin kestonkin kannalta! Penispumpulla kehität peniksestäsi pidemmän ja paksumman ylläpitäen helpommin voimakkaita erektioita. Samalla pääset nauttimaan penispumpun kiihottavasta imusta.

Miten penispumppu toimii?

Sujauta peniksesi penispumppuun ja pumppaa siihen tyhjiö ohjeiden mukaan. Tunnet miellyttävän imun, kun penispumppu asettuu tiiviisti peniksesi ympärille. Läpinäkyvästä materiaalista näet, kun peniksesi kasvaa. Useimmissa penispumpuissa on myös mitta-asteikko, josta voit helposti seurata kehitystäsi.

Liukuvoiteen avulla saat penispumpun käyttämisen tuntumaan vieläkin nautinnollisemmalta.

Penispumpulla suurennat penistäsi helposti ja vaivattomasti, säännöllisellä käytöllä jopa pysyvästi. Saat pituutta ja paksuutta, myös peniksen käyryys voi suoristua. Itseluottamuksesi vahvistuu. Suorituspaineet eivät enää kiusaa. Erektiot kovenevat. Kontrolloit paremmin laukeamista.

Bathmate-penispumppu

Penispumppu toimii alipaineella, joka muodostuu pumpun sisälle. Penispumpun alipaineen ansioista veri virtaa peniksen paisuvaiskudoksiin ja aiheuttaa erektion. Kaikki tämä parantaa erektiota, niin herkkyyttä kuin kestoakin. Suositut Bathmate-tuotteet ovat penispumppujen kuninkaita! Voit nauttia Bathmate-penispumpuista myös suihkussa tai kylvyssä.

XLsucker-penispumppu

XLsucker-penispumpun teho perustuu tehokkaaseen imuun, joka nostaa peniksesi kunnon erektioon tai tehostaa ja pidentää sitä. Huomattavan helppoa ja miellyttävää! Kun aloitat penispumpun käytön, levitä hieman liukuvoidetta poenispumpun tyveen. Näin saat aikaan tehokkaan kiinnittymisen ihoon. Samalla liukuvoide toimii hyvänä tiivisteenä.

Lue myös artikkelimme penispumpun turvallisesta käytöstä.

Penispumppu voi auttaa erektiohäiriöön

Penispumppua voidaan käyttää apuvälineenä erektiohäiriön hoidossa. Vaikka penispumppia käytetäänkin yleensä peniksen suurentamiseen, voidaan sen alipainetta hyödyntämällä myös voimistaa erektiota. Ota avuksi myös penisrengas, ja erektiosta saadaan vieläkin kovempi ja pitkäkestoisempi.

Erektiota tukevia ja vahvistavia penispumppuja on tarjolla erikokoisina, erilaisilla pumppaustavoilla sekä vibraattoreilla varustettuina. Valitse itsellesi sopiva penispumppu laadukkaasta valikoimastamme!

Penispumpuilla saat huvin ja hyödyn. Ne luovat alipaineen peniksesi ympärille, mikä tuottaa kookkaamman erektion. Voit käyttää penispumppuja itsetyydytykseen tai ennen yhdyntää, jolloin myös kumppanisi pääsee nauttimaan kookkaammasta erektiostasi.

Penispumppujen aikaansaamat muutokset ovat väliaikaisia.

12 tuotetta
Näkyvissä 12 tuotetta 12 tuotteesta

Suosituimmat tuotteet tässä kategoriassa: