Vibraattorit

Vibraattori lienee seksileluista se klassisin - ja valikoimaltaan monipuolisin. Ne ovat loistava lisä sooloseksiin ja mainio seksilelu pariskunnan yhteiseen hauskanpitoon, makuuhuoneessa ja muualla.

Vibraattori on matalan kynnyksen seksilelu, jolla on helppo lähteä tutustumaan omaan nautintoonsa. Klitoriskiihotin, pupuvibraattori, tekopenis, G-pistevibraattori, parivibraattori, luotivibraattori… Lista on loputon!

Erilaisia vibraattoreita

Vibraattoreista löytyy muotoilultaan erilaisia, mutta niissä on myös monenlaisia ominaisuuksia. Värinän voimakkuus vaihtelee eri tuotteiden välillä, mutta monissa vibraattoreissa on myös useampi eri värinän taso. Joissain voimakkuuden säätö on portaaton. Joissain vibraattoreissa on useita erilaisia ja eri rytmillä tai värinäkuvioilla varustettuja ohjelmia.

Kokeilemalla opit parhaiten tietämään, millainen vibraattori miellyttää sinua eniten, mikä itsestä tuntuu parhaalta tai mitä ominaisuuksia vibraattoriltaan toivoo. Vibraattori voi esimerkiksi olla täysin vedenkestävä. Se voi olla ladattava tai paristokäyttöinen.

Realistiset, penistä muistuttavat vibraattorit

Realistiset, penistä muistuttavat vibraattorit jakavat mielipiteitä. Joku haluaa ehdottomasti penistä muistuttavan vibraattorin. Jollekin toiselle on ehdottoman tärkeää, ettei vibraattori missään nimessä näytä penikseltä. Realistiset vibraattorit ovat usein myös tuntumaltaan hyvin aitoja, kokoa ja materiaalia ajatellen. Tällaisissa vibraattoreissa on monesti useampikin värinätaso tai -kuvio. Tutustumalla yksittäisen tuotteen tietoihin löydät aina yksityiskohtaisemmat tiedot.

Realistiset dildot ovat oma kategoriansa.

Luotivibraattorit

Perinteinen luotivibraattori on vibraattoreista ehkä monikäyttöisin. Sen voi ottaa yhteisiin leikkeihin mukaan helposti. Se harvoin kokonsa puolesta näyttää turhan uhkaavalta. Luotivibraattori toimii sooloseksissä. Lisäksi sen voi liittää osaksi joitakin muita seksileluja.

G-pistevibraattorit

G-pistevibraattorit ovat muotoilunsa puolesta ehkä monipuolisin vibraattori - toki klitoriskiihottimien ohella. Paristokäyttöiset ja ladattavat G-pistevibraattorit painavat suoraan naisen nautinnon pisteeseen. Kiinnitä siis huomiota sauvan muotoiluun!

Pupuvibraattorit

Pupuvibraattori on monen suosikki! Se stimuloi samanaikaisesti G-pistettä ja klitorista. Pupuvibraattorin yhdessä tuottama stimulaatio on monelle naiselle helpoin tapa saada orgasmi. Vaginaan sujahtava dildo-osa värisee ihanasti ja samalla klitoriskiihottimen moottori työstää naisen herkintä osaa.

Helppokäyttöinen vibraattori tarvitsee avukseen vain hieman vesipohjaista liukuvoidetta ja se on valmis nautittavaksi.

Klitoriskiihottimet

Klitoriskiihotin on usein pienempi seksilelu. Se on myös monen valinta, sillä faktahan on, että nainen saa herkemmin orgasmin klitorista kiihottamalla. Valitse siis itsellesi mieluinen klitoriskiihotin ja nauti sen tuomista tuntemuksista.

Paineaaltovibraattorit

Paineaaltovibraattori alkaa olla yhtä kuin Satisfyer. Tuotemerkki on hurmannut kaikki - ja paineaaltovibraattoreitahan löytyy naisille sekä miehille! Paineaaltovibraattorit ovat monille vastaus jopa orgasmiongelmiin. Kun löydät paineaaltovibraattorit, et ehkä halua kokeilla enää muuta. Tutustu Satifyer-valikoimaan!

Wandit

Viimeistään Sinkkuelämää tutustutti meidät wand-vibraattorien herkulliseen maailmaan. Niitä löytyykin jokaiseen makuun: kokoja, värejä, toimintoja… Monipuolinen wand on ollut monen ensimmäinen lelu - kiitos Samanthan! Heittäydy sinäkin wand-vibraattorien mielettömään maailmaan ja hiero itsellesi hymy huulille.

Parivibraattorit

Parivibraattorit tai pariskuntavibraattorit tuottavat nautintoa samanaikaisesti teille molemmille. Pariskunnille suunniteltu vibraattori on suunniteltu käytettäväksi seksin aikana. Tavallisin parivibraattori on taipuisa ja varustettu kahdella moottorilla. Ne stimuloivat naisen G-pistettä ja klitorista, samalla mies tuntee vaginassa värisevän osan seksin aikana peniksen varressa ja kiveksissä. Naiselle vibraattori sopii mainiosti myös sooloseksiin.

Anaalivibraattorit

Anaalivibraattorit ovat mainioita miehille ja naisille. Kyseessä voi olla värisevä anustappi tuottamassa lisänautintoa. Anaalivibraattori voi hyväillä miehen eturauhasta välilihan tai anuksen kautta. Herkän alueen stimulointi virittää varsin nopeasti tunnelmaan ja voi tuottaa tavallista voimakkaamman orgasmin. Uskalla heittäytyä ja kokeile anaalivibraattoria yksin tai kumppanin kanssa!

Naamioidut vibraattorit

Naamioitu vibraattori… Kuulostaa mystiseltä, eikö? Mutta kyse on esimerkiksi huulipunasta tai ripsiväristä. Nämä paristokäyttöiset vibraattorit sujahtavat käsilaukkuun, kun lähdet ystävien kanssa yökerhoon ja vaikuttavat viattomilta luennolla - jos siis sattuvat vilahmaan repusta kirjoja kaivaessasi. Naamioidut vibraattorit ovat myös kivoja ideoita esimerkiksi polttareihin tai tavalliseen tyttöjen iltaan.

Pulsaattorit

Pulsaattori on tehokas hieromasauva, joka liikkuu vaginassa edestakaisin - ihan oikeasti! Pulsaattori simuloi yhdyntää tuottaen nautintoa erityisesti G-pisteessä. Sykkivässä hieromasauvassa on monesti useampia eri voimakkuuksia ja rytmejä: nopeaa, hitaampaa, värinää, tehokasta… Toki pulsaattori toimii hieromasauvana myös ilman värinäkuvioita. Yhdistä hetkeesi pulsaattorin kanssa klitoriskiihotin ja räjähtävä nautinto on taattu.

Materiaalit

Vibraattorit voidaan valmistaa monista eri materiaaleista, kuten kova muovi, silikoni tai jopa teräs! Materiaalilla on merkitystä vibraattoreissa, sillä materiaalin kovuus vaikuttaa värinän voimakkuuteen ja tuntuun. Toiset materiaalit myötäilevät paremmin kehon muotoja, kun taas toiset eivät anna periksi lainkaan. Lisäksi mainittu teräs liukuu paremmin ihoa vasten.

Materiaali vaikuttaa myös lelun käyttöikään ja hygieenisyyteen. Sen lisäksi täytyy muistaa, että kaikki liukuvoiteet eivät sovi kaikkien materiaalien kanssa yhteen! Vesipohjainen liukuvoide on varmin valinta, sillä se sopii käytettäväksi kaikkien materiaalien kanssa.

Vibraattorin kanssa ei kannata kangistua kaavoihin, vaan jokaisesta voi löytää uudenlaisia käyttötapoja tai käyttökulmia - vai oma mielikuvituksesi on rajana!

Lue lisää Huippukivan Tietokulmasta: Vibraattorin valintaopas.

317 tuotetta
Näkyvissä 144 tuotetta 317 tuotteesta

Suosituimpia tuotteita tässä kategoriassa:

empty