Vibraattorit

Vibraattorit ovat loistava lisä itsetyydytykseen ja loistava seksilelu pariskunnalle hauskanpitoa varten!

Erilaisia vibraattoreita

Vibraattoreista löytyy paljon erinäköisiä versioita ja ominaisuuksia on monenlaisia. Kokeilemalla oppii parhaiten tietämään, mikä itsestä tuntuu parhaimmalta ja mitä ominaisuuksia vibraattorilta toivoo. Värinän voimakkuus vaihtelee eri tuotteiden välillä, mutta suuressa osassa on useampi eri värinän taso, joissain on portaaton voimakkuuden säätö ja joissain on useita, erilaisia ja eri rytmillä varustettuja ohjelmia.

Vibraattoreiden materiaaleja voivat olla mm. kovamuovi, silikoni ja jopa teräs! Materiaalilla on merkitystä vibraattoreissa, sillä mm. materiaalin kovuus vaikuttaa värinän voimakkuuteen ja tuntuun, toiset materiaalit myötäävät paremmin kehon muotoja, kun taas toiset eivät anna periksi lainkaan. Sen lisäksi esimerkiksi teräs liukuu paremmin ihoa vasten.
Materiaali vaikuttaa myös lelun käyttöikään ja hygieenisyyteen. Sen lisäksi täytyy muistaa, että kaikki liukuvoiteet eivät sovi kaikkien materiaalien kanssa yhteen! Vesipohjainen liukuvoide on varmin valinta, sillä se sopii kaikkien materiaalien kanssa yhteen.

Vibraattorien muotoilu on myös oma maailmansa. Olemassa on realistisia, penistä muistuttavia vibraattoreita, mutta valikoimasta löytyy myös esimerkiksi huulipunaksi naamioituneita suristimia. Muotoilu vaikuttaa toki ulkonäköön, mutta valinnassa kannattaa pohtia, mitkä kehossa ovat sellaisia kohtia, joita haluat stimuloida.
On nimittäin olemassa vibraattoreita, jotka sopivat hyvin myös anaaliin tai niissä on myös anaalia stimuloiva osa.
Joissain vibraattoreissa muotoilu on suunniteltu g-pisteen stimuloimista varten ja sitten on klassiset ”rabbit vibraattorit”, joissa on emättimeen asetettavan osan lisäksi uloke, joka stimuloi klitorista samaan aikaan.
Joissain klitorisvibraattoreissa on vaihdettavia, eri muotoisia päitä ja jotkut luksusvibraattorit nykypäivänä käyttävät täysin uudenlaista teknologiaa, kuten esimerkiksi paineaaltoa.
Jotkut vibraattorit ovat tavalla tai toisella päälle puettavia, on isoja ja sitten on tietysti ihan mini vibraattorit.

Wandit ovat voimakkaita vibraattoreja ja sopivat erinomaisesti myös muun kehon hierontaan – mutta minkään vibraattorin kanssa ei kannata kangistua kaavoihin, vaan jokaisesta voi löytää uudenlaisia käyttötapoja tai käyttökulmia. Jotkin tuotteet ovat jopa langattomasti kauko-ohjattavia, mikäli haluaa antaa ohjat kumppanille!

Ominaisuuksiltaan vibraattori voi olla myös täysin vedenkestävä, se voi olla ladattava tai paristokäyttöinen ja siinä olevat ohjelmat voivat olla myös pyöriviä, edes-takaisin -liikkuvia tai imun ja värinän yhdistelmiä.

Lue lisää Huippukivan tietokulmasta "Vibraattorin valintaopas"!

301 tuotetta
Näkyvissä 144 tuotetta 301 tuotteesta

Suosituimmat tuotteet tässä kategoriassa: