Fleshlight

Maailman myydyin miesten seksilelu Fleshlight on saavuttanut jo lähes legendaarisen maineen yli 2 miljoonan tyytyväisen käyttäjän käsissä. Fleshlight-masturbaattorin patentoitu tekstuuri ja aidon tuntuinen Real Feel Super Skin -materiaali tekevät siitä joidenkin mielestä aitoakin tavaraa paremman. Laadukas materiaali ja huippumuotoilu takaavat maksimaalisen nautinnon kerta toisensa jälkeen.

Fleshlight näyttää ulkoisesti taskulampulta, mutta sen sisus vakuuttaa valloittavasti tekopimppinä replikoiden penetraatiota yksityiskohtaisesti. Kotelo on valmistettu laadukkaasta muovista. Samoin masturbaattorin korkki on tehty kestämään. Se on helppo avata ja sulkea.

Fleshlight-masturbaattorista on monta eri versiota, joista voit etsiä itsellesi sen mieluisimman - tai valita lelulaatikkoon muutamankin herkullisen yksilö. Fleshlight-masturbaattorista riittää iloa vuosiksi eteenpäin.

Fleshlight-tuotteiden suosio ja teho perustuvat korkealuokkaiseen, aidon tuntuiseen materiaaliin sekä kotelon sisällä syntyvään alipaineeseen.

Tarjolla on myös monenlaisia lisäosia, joiden avulla saat Fleshlight-kokemuksesta irti vieläkin enemmän.

Fleshlight Quickshot on pieni ja kätevä masturbaattori omassa kotelossaan. Terskaa ja peniksen vartta tehokkaasti stimuloiva masturbaattori sopii sooloseksiin sekä käsi- ja suuseksin seuraksi pariskunnille. Molemmista päistään avointa Quickshot-masturbaattoria on äärimmäisen nautinnollista käyttää. Se on myös helppo pitää puhtaana.

Fleshlight Girls tarjoaa tarkat kopiot upeiden, kuumien pornotähtien vaginoista näiden nimikirjoituksella varustettuina. Jokaisessa Fleshlight Girls -tekovaginassa on nimikirjoituksen lisäksi erilainen, juuri kyseiselle tytölle suunniteltu insertti.

Fleshlight STU eli Stamina Training Unit on valmistettu aidon tuntuisesta Super Skin -materiaalista. Laadukas materiaali ja mainio muotoilu takaavat maksimaalisen nautinnon kerta toisensa jälkeen. Fleshlight STU on kehitetty miehille, jotka haluavat kestää pidempään. Harjoittele ja kehity ilman paineita. Saat masturbaattorin avulla mielettömän kisakunnon!

Fleshlight Turbo vie suihinottokokemuksen uudelle tasolle! Se tarjoaa sinulle aidon tuntuisen suihinoton, joka on tyydyttävämpi kuin koskaan! Kasta kärkeä tai paina kullisi kunnolla pohjaan asti. Fleshlight Turbo takaa sinulle tyydytyksen! Kolmiosaisen, uniikin suuaukon ja mahtavan tuntuman lisäksi Fleshlight on kehittänyt uuden, mekaanisen ilmeen, mikä tuo vaihtelua tekovaginan painamiseen. 

Flight by Fleshlight -masturbaattorit ovat kätevän kokoisia ja varsin huomaamattomia. Kotelo ja sen pinnan muotoilu on tehty erittäin miellyttäväksi ja sopivaksi käteen. Patentoidusta Super Skin -materiaalista valmistettu insertti on suorastaan silkinpehmeä.

Fleshlight Ice on valmistettu kirkkaasta, patentoidusta Super Skin -materiaalista. Laadukas materiaali ja masturbaattorin muotoilu takaavat maksimaalisen nautinnon uudelleen ja uudelleen. Läpinäkyvyys tuo sooloseksiin myös visuaalisen ulottuvuuden, joka saattaa lisätä nautintoa.

Fleshlight FleshSkins Grip on Fleshlight-tuotesarjan ensimmäinen ilman koteloa oleva masturbaattori. Siinä kohtaavat upea ulkonäkö ja erinomainen muotoilu sekä Fleshlight-masturbaattoreille ominainen laadukas materiaali. Kiihottavasti läpikuultavan, sinisen FleshSkins Grip -masturbaattorin tiukkuutta voidaan säätää käden puristuksella, joten se on aina sopivan intensiivinen. Molemmista päistään avoin masturbaattori sopii kaiken kokoisille peniksille.

Fleshlight Go on nimensä mukaisesti suunniteltu meneville miehille. Kevyempi tekovagina on helppo ottaa matkalle mukaan. Fleshlight Go on myös loistava valinta miehille, jotka ovat hankkimasta ensimmäistä masturbaattoriaan. Fleshlight Go:n insertti on valmistettu aitoa ihoa jäljittelevästä, patentoidusta SuperSkin® -materiaalista. Yhdessä imevän kotelon kanssa pääset nautinnon huipulle missä ja milloin tahansa!

Fleshlight Mr. Limpy -tekopenikset jakavat ihmisten mielipiteet: onko kyseessä huikea tuote vai tuote, jota ilman et voi elää? Erittäin aidon tuntuinen materiaali sekä löysä ja notkea muotoilu takaavat tämän tekopeniksen todellakin erottuvan joukosta. Voit käyttää sitä seksileluna, täytteenä housuissa tai halutessasi esimerkiksi stressileluna. Mr. Limpy on varsin monipuolinen kaveri.

Tutustu valikoimaan ja löydä täydellinen Fleshlight!

Huom! Real Feel Super Skin -materiaalista valmistettuja tuotteita ei pidä pestä saippualla. Saippuan käyttö vahingoittaa Fleshlight-masturbaattorin sisuksen pintaa tehden siitä tahmean tuntuisen. Käytä puhdistukseen Fleshlight FleshWash -puhdistusainetta ja Renewing Powder -puuteria.

64 tuotetta
Näkyvissä 30 tuotetta 64 tuotteesta

Suosituimpia tuotteita tässä kategoriassa:

empty