Anustapit

Anustappi on täydellinen seksilelu, kun haluaa ensimmäistä kertaa kokeilla anaalistimulaatiota. Anustappi on erinomainen seksilelu anaalin erogeenisten alueiden kiihottamiseen. Tapin leveämpi kanta pitää sen varmasti paikoillaan, jolloin kokemus on myös turvallinen ja miellyttävä. Miehellä erilaisten anustappien avulla kiihottuu myös eturauhanen, mikä voimistaa orgasmia sen lisäksi, että anustappi yksinkertaisesti tuntuu taivaalliselta.

Kokeile erilaisia kokoja, malleja ja materiaaleja, jotta löydät itsellesi sopivan anaalitapin. Voit tietysti käyttää anustappina myös dildoa, kunhan se sopii muotoilultaan anaalileikkeihin. Tällaisessa dildossa on levenevä kantaosa ja sen mainitaan erikseen soveltuvan myös anaaliseksiin.

Kehot ovat kuitenkin yksilöllisiä eikä mikään estä hankkimasta juuri sellaista anustappia, joka tuntuu kutsuvan eniten. Anaali venyy rentoutuneena huomattavan paljon. Anaaliseksi on turvallista ja nautinnollista, kunhan etenet kiireettömästi kehoasi kuunnellen. Tavallisesti on parempi aloittaa anaaliseksiin ja anustappeihin tutustuminen pienestä, sirosta seksivälineestä. Kookkaampikin tapaus voi kuitenkin tulla kyseeseen, jos on jo tottunut harrastamaan anaaliseksiä ilman leluja.

Materiaalit ja ominaisuudet

Anustapit valmistetaan monista eri materiaaleista. Myös vaihteleva koko, väri, pinnan kuviointi ja tapin muotoilu tekevät anustapit persoonallisiksi, monipuolisiksi ja kiihottaviksi seksileluiksi. Anustapin materiaali vaikuttaa omalta osaltaan siihen, miltä seksilelu tuntuu. Silikonista valmistettu seksilelu on joustavampi ja pehmeämpi kuin esimerkiksi lasista, metallista tai muovista valmistettu.

Silikoniset anustapit

Silikoninen anustappi on jämäkkä ja kestävä, mutta samalla se on miellyttävän tuntuinen. Silikoninen anustappi varastoi kehon lämpöä, mikä tekee anustapin käytöstä yhä nautinnollisempaa.

Silikonista valmistettu anustappi on helppo pitää puhtaana.

Lasiset anustapit

Lasiset anustapit kestävät lämmönvaihteluita hyvin, joten niitä voi halutessaan viilentää esimerkiksi pakastimessa tai jääkaapissa sekä lämmittää kuuman veden alla tai jopa patterin päällä.

Viileän ja lämpimän synnyttämät aistimukset voivat tuoda leikkeihin kiihottavia seksuaalisen mielihyvän kokemuksia. Anustapeissa käytetty lasi on myös mekaanisesti ja kemiallisesti erittäin kestävää, joten siitä valmistetut seksilelut ovat turvallisia käyttää.

Lasinen anustappi on helppo pitää puhtaana. Se luistaa käytössä vain pienellä määrällä liukuvoidetta. Parhaimmillaan lasinen anustappi on kuin taideteos!

Värisevät anustapit

Värisevien anustappien toiminnalliset ominaisuudet vaihtelevat, kuten vibraattoreissa yleensäkin. Yhteistä anustapeille on kuitenkin värinän tuoma lisästimulaatio anaalialueella. Useissa anustapeissa on myös erilaisia värinävoimakkuuksia aina lempeästä voimakkaaseen.

Värisevää anustappia valitessasi on syytä kiinnittää huomiota myös muotoiluun. Voit aloittaa perinteisellä anustapilla ja siirtyä sen jälkeen kokeilemaan toisenlaista muotoilua. Kaarevampi anustappi osuu sopivasti eturauhaseen tuottaen taas uudenlaista stimulaatiota ja nautintoa. Värinä tuo jälleen uuden ulottuvuuden.

Anustapin käyttö yhdynnän aikana

Anustappia voi käyttää myös yhdynnän aikana. Se on todellakin kokeilemisen arvoista! Yhdynnän ja siihen liittyvän liikkeen tuoma anustapin liikehdintä voi lisätä voimakkaasti naisen nautintoa. Liike voi tuntua vaginan kautta myös peniksessä. Anustappi painaa vaginan seinämää, mikä voi saada vaginan tuntumaan tiukemmalta.

Millaisesta anustapista innostut? Monipuolisessa valikoimassamme on erilaisia anustappeja erilaisiin mieltymyksiin. Löydät varmasti itsellesi sen nautinnollisimman. Aloita maltillisesti ja siirry sitten suurempaan.

Helppokäyttöisellä anaalisuihkulla varmistat hetkessä, että anaaliseksi ja leikit anustappien kanssa ovat huolettomia ja hygieenisiä. Muista myös erikseen anaaliseksiä varten valmistettu liukuvoide! Se parantaa tuntumaa entisestään ja helpottaa anustapin asettamista paikoilleen.

Oman kehon kuuntelu, rauhallinen tutustuminen ja oikeanlainen liukuvoide ovat tärkeitä ottaa huomioon anaaliseksiin ja anaalialueen hyväilyyn tutustuttaessa. Miellyttävän, onnistuneen kokemuksen jälkeen on helpompi lähteä tutkimaan aluetta vieläkin pidemmälle.

61 tuotetta
Näkyvissä 30 tuotetta 61 tuotteesta

Suosituimpia tuotteita tässä kategoriassa:

empty