Korsetit

Tyylikäs korsetti toimii makuuhuoneessa, mutta myös sen ulkopuolella. Se tuo muotoja esiin oikealla tavalla, juuri oikeista kohdista. Kehosi ei ole koskaan näyttänyt yhtä kuumalta! Ole rohkeasti oma itsesi ja pukeudu korsettiin.

Laadukkaat korsettimme näyttävät erityisen hyviltä seksikkäiden sukkanauhaliivien kanssa. Voit koota valikoimastamme oman asukokonaisuuden. Kuuma korsetti toimii tarvittaessa upeana yläosana yökerhossa - erityisiä iltoja tai roolileikkejä unohtamatta. Kokoja riittää korsetista riippuen jopa 6XL asti.

Korsetti on ehdottomasti naisellinen asuste. Valikoimastamme löydät tyylikkäät, seksikkäät ja houkuttelevat korsetit. Korosta kauniisti rintoja, kiinnitä huomiosi kapeaan vyötäröön tai suuntaa katse lanteisiin. Korsetti on salainen aseesi tiimalasivartalon saavuttamiseksi. Ja korseteillamme kaikki tämä on mahdollista. Löydät varmasti mieleisesi.

Korsetit antavat käyttäjälleen tilaa liikkua ohjaillen vartalon muotoa tehokkaasti, mutta samaan aikaan miellyttävällä tavalla. Sensuelli, kaunis alusasu nostaa pukeutumisen uudelle tasolle. Upea korsetti kohottaa myös itsetuntoa.

Korsetti on nähty aiemmin eräänlaisena alakulttuurin ilmentymänä. Ne ovat kuitenkin alkaneet esiintyä myös enemmän valtavirrassa. Kuuntele kiinnostustasi ja kokeile korsettia rohkeasti. Saatat yllättyä, ihastua ja jäädä jopa koukkuun korsetin tuomaan kuumaan uumaan!

Muista myös muut seksikkäät alusasut!

12 tuotetta
Soiva peli / HK-L0189.jpg

Soiva peli

47,90 €
Näkyvissä 12 tuotetta 12 tuotteesta

Suosituimpia tuotteita tässä kategoriassa:

empty