Satisfyer

Satisfyer tarjosi naisille jotain poikkeuksellista ja mullisti seksilelujen myynnin. Huippusuositut, laadukkaat ja turvalliset seksilelut toivat tajunnanräjäyttävät orgasmit kaikkien saataville. Olemme tähän koonneet valikoidusti kaikki Satisfyer-tuotemerkin tuotteet, joista löydät varmasti oman tai tyttöystäväsi suosikin - unohtamatta Satisfyer Men -sarjan masturbaattoreita.

Palkittu, kehuttu ja rakastettu: Satisfyer! Tämä tuotemerkki tuottaa voimakkaita orgasmeja vaivattomalla tavalla. Satisfyer on todellakin hurmannut asiakaskuntansa. Kaikki ovat orgasminsa ansainneet: naiset, miehet ja pariskunnat.

Voit unohtaa perinteiset vibraattorit, hieromasauvat ja masturbaattorit. Satisfyer mullisti seksileluihin käytettävän tekniikan kerralla. Koukuttava imuteho keskittyy kehon herkimmälle alueelle nostaen nautinnon uudelle tasolle. Nämä klitoriskiihottimet, vibraattorit ja masturbaattorit todella ansaitsevat paikkansa yöpöytäsi laatikossa.

Tilaa oma Satisfyer-lelusi ja tee elämästäsi heittämällä nautinnollisempaa! Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai valikoimastamme, ota yhteys asiakaspalveluumme!

Tuote, joka rikkoi internetin: Satisfyer Pro 2 Next Generation

Oletko voinut välttyä siltä hehkutukselta, jonka tämä seksilelu on saanut osakseen? Naisille laitetta myydään varmoilla orgasmeilla ja uudenlaisella nautinnolla - eivätkä ne myyntipuheet väärässä ole. Sen todistavat tuhannet naiset jakaessaan kokemuksiaan varsin avoimestikin.

Satisfyer Pro 2 Next Generation on sooloseksin ja nautinnon uusi ulottuvuus. Vaikka orgasmin saaminen tavallisesti olisikin helppoa, on tämä täyteläinen tyydytys jotain vieläkin voimakkaampaa. Anna Satisfyer-kokemukselle mahdollisuus, ja pääset kokemaan jotain ainutlaatuista.

Satisfyer Pro 2 Next Generation on kauniin ruusukultainen. Se istuu hyvin käteen, ja sen käyttö onnistuu hyvin myös seksin aikana - yhdyntää tai ei. Klitoriskiihottimen laadukas, silikoninen pää on muotoiltu siten, että se osuu upeasti juuri oikeaan kohtaan. Ladattavalla ominaisuudellaan Satisfyer on myös kätevä ja ympäristöystävällinen.

Safisfyer-tuotesarjan seksilelut simuloivat suuseksiä. Sen imulta tuntuva alipaine saa nautinnon tuntumaan siltä, kuin klitorista hyväiltäisiin hellästi - tai vähemmän hellästi - imemällä. Moottorilla varusteltu klitoriskiihotin saa tämän aikaan. Aseta klitoriskiihottimen pää klitoriksen päälle ja uppoudu nautintoon. Voit lisätä tai vähentää imutehoa varren napeista. Saatat ensimmäisellä käyttökerralla yllättyä seksilelun tehosta. Tähän nojaakin väite, että Satisfyer voi auttaa myös orgasmivaikeuksiin.

Satisfyer Pro 2 Next Generation -klitoriskiihottimessa on todella mahdollisuus valita, millainen voimakkuus itselle tuntuu parhaalta. Tasoja laitteessa on jopa 11.

Orgasmi voi olla joka kerralla erilainen edelliseen nähden. Kun löydät oikean kohdan, orgasmi ei juuri anna odotuttaa itseään. Ääntäkään se ei juuri pidä oikein asetettuna. Sinusta emme toki mene takuuseen… Nautinto voi yllättää.

Tyylikäs Satisfyer Pro 2 Next Generation on täysin vesitiivis. Se ei siis päästä sisälleen vettä, liukuvoiteita tai kehon eritteitä. Näin seksilelu on helppo pitää puhtaana, ja pystyt saamaan voimakkaita orgasmeja vaikka suihkussa!

Satisfyer-klassikon silikonipää on helppo irrottaa pesua varten. Silikonisen osan voi pestä miedolla saippuavedellä ja desinfioida silikonisille seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella. Silikoni on materiaalina miellyttävä, hygieeninen ja kestävä. Se toimii siis myös niille, joilla on kumiallergia. Muualta tämä ihastuttava Satisfyer on pääosin muovia.

Satisfyer Pro 3+ Vibration

Satisfyer on paljon muutakin kuin pelkkä imutehoa tarjoava klitoriskiihotin. Loistava vaihtoehto on esimerkiksi tämä Satisfyer Pro 3+ Vibration. Siinä on vaatimattomasti kaikki. Vibraattoriin sisältyy 10 eri imutehoa ja 11 värinätoimintoa - siis 110 erilaista yhdistelmää kokeiltavaksi.

Seksilelun silikonirengas hoitaa imun sekä sykkivän rytmin. Lisäksi renkaan reunat hierovat klitoristasi lempeällä värinällään - mikä yhdistelmä! Satisfyer Pro 3+ Vibration tarjoaa hengästyttävän upeita hetkiä sooloseksissä. Toki tämäkin seksilelu sopii osaksi yhteisiä hetkiä kumppanin kanssa.

Halutessasi pelkän vibraattorin voit kokeilla erilaisia Lay-On-vibraattoreja, jotka ovat nekin valmistettu ihoystävällisestä silikonista. Vibraattorit ovat vesitiiviitä ja usealla eri voimakkuustasolla varustettuja.

Satisfyer Men

Huippusuosittu Satisfyer hellii myös miehiä tarjoten upean valikoiman masturbaattoreita! Voit valita niistä mieluisimman - tai vaikka kaikki. Saat mahdollisuuden nauttia uskomattoman voimakkaita orgasmeja käytännössä vaivattomasti.

Satisfyer Men -masturbaattori on tyylikkääseen koteloon tehty. Siinä on miellyttävä, ihon kaltainen materiaali, joka on kerrassaan upeasti muotoiltu. Lisäksi masturbaattorissa on mahdollisuus säätää imutehoa, jolloin saat imusta itsellesi juuri mieleisen.

Satisfyer tarjoaa masturbaattoriin valikoiman eri tavoin muotoiltuja sisuksia. Voit siis vaihdella masturbaattorin kuviointia ostamalla vaihtosisuksen - tai jälleen: vaikka kaikki! Useampi sisus tarkoittaa myös pidempää käyttöikää hygieenisellä tavalla.

Valikoimastamme löydät myös Satisfyer Men Masturbator Heat Vibration -vibraattorin. Se tarjoaa uskomattoman realistisen tuntuman innovatiivisella lämpötoiminnollaan. Masturbaattorissa on 10 erilaista värinää, 7 eri voimakkuutta ja jopa 40 asteen lämpötoiminto, joita kaikkia pystyt itse säätämään.

Satisfyer Men Vibration -masturbaattori sen sijaan sisältää 14 värinäohjelmaa. Lisäksi se on vedenkestävä, joten tämä masturbaattori on loistava myös vesileikeissä.

Satisfyer-seksilelut pariskunnille

Satisfyer-tuotemerkki tarjoaa luonnollisesti mahtavat välineet sooloseksiin: klitoriskiihottimet, vibraattorit ja masturbaattorit. Tuotemerkki on kuitenkin laajentanut tuotevalikoimaansa myös erilaisiin väriseviin penisrenkaisiin, anaalileluihin sekä geishakuuliin, joilla naiset voivat harjoittaa lantionpohjalihaksiaan.

Satisfyer on muistanut valikoimassaan ottaa huomioon myös pariskunnat! He tarjoavat upeat seksilelut niin sanottuun kimppakivaan. Tuotteiden muotoilu on tyylikästä ja käytäntöön erinomaisesti istuvaa.

Satisfyer-tuotesarjan hiljaiset ja helppokäyttöiset penisrenkaat antavat yhteistä iloa yhdynnässä. Värisevä penisrengas puristaa penistä siten, ettei veri pääse niin helposti virtaamaan poispäin. Näin erektiosta tulee vahvempi ja kestävämpi. Samanaikaiseksi klitorista stimuloiva värinä auttaa orgasmin tavoittelussa. Oksitosiinihormonia on tupla-annos tarjolla!

Penisrenkaat sopivat kaiken kokoisille peniksille. Satisfyer-renkaat ovat valmistettu laadukkaasta silikonista. Sen vuoksi ne ovat joustavia ja tarpeeksi venyviä.

Hygienia ja ihoystävällisyys on näissäkin silikonisissa tuotteissa taattu, kunhan vain käytössä on vesiliukoinen liukuvoide. Lisäksi ne tulee puhdistaa huolellisesti. Myös nämä lelut ovat vesitiiviitä, joten kokeile niitä turvallisesti suihkussa tai kylpyammeessa!

Satifyer Pro 4 Couples -parivibraattori on sensaatiomainen (eli yksi parhaista) seksilelu pareille. Siinä yhdistyvät sekä klitoriksen paineaaltostimulaatio että G-pisteen stimulointi värinällä.

Pariskuntavibraattori asetetaan siten, että kapeampi pää menee vaginaan ja toinen puoli lelusta jää klitoriksen päälle. Näin toiselle on siis tarjolla yhtä aikaa suuseksiltä tuntuvaa nautintoa, G-pisteen stimulointia sekä yhdyntää! Yhdyntä onnistuu laitteen ollessa paikoillaan tuoden penikselle stimulointia ja tiukkuuden tunnetta värinän kautta.

Parivibraattorin 10 eri ohjelmasta löytyy mahdollisuuksia kaikenlaiseen vaihteluun. Voiko yhteiselo olla enää nautinnollisempaa? Tosin kumppania ei tarvitse aina odotella mukaan - tämä seksilelu toimii myös sooloseksissä!

Penisrenkaat ja pariskuntavibraattori ovat ladattavia. Ympäristöystävällisyys on siis huomioitu näissäkin.

Muista myös hienotunteisuus kumppania kohtaan! Kaikki eivät pidä yllätyksistä, kun seksileluja tuodaan yhteiseen seksiin. Keskustelu ja kommunikaatio ovat kaiken avain!

Satisfyer-anaalihelmet ja -anustapit

Anaalileikeistä kiinnostuneille Satisfyer-peppulelut sopivat erittäin hyvin - myös aloittelijoille ja peppuseksiä vasta harjoitteleville. Ne on muiden tuotteiden tavoin valmistettu miellyttävästä silikonista. Lelut on myös helppo puhdistaa.

Satisfyer-lelujen värimaailma on kaunis. Anaaliseksiin tarkoitettuja leluja löydät kuitenkin myös mustana. Valikoimaan kuuluu lisäksi ihania settejä, joissa on esimerkiksi kolme erilaista anustappia tai kaksi erilaista anaalihelmeä.

Maailman suloisin Satisfyer Pro Penguin Next Generation -klitoriskiihotin

Satisfyer-tuotemerkin muissakin leluissa on upea muotoilu. Ne sopivat käteen ja niitä on helppo käännellä mieluisaan kulmaan. Joukosta erottuu kuitenkin yksi: maailman suloisin Satisfyer Pro Penguin Next Generation -klitoriskiihotin. Se on loistava valinta seksileluihin ensimmäistä kertaa tutustuvalle. Klitoriskiihottimen 11 eri ohjelmaa ovat mainio alku. Lisäksi se on vesitiivis.

Millainen liukuvoide seksileluille?

Seksilelujen kaveriksi kannattaa aina hankkia liukuvoide. Se estää hankautumien syntymistä intiimialueiden herkille limakalvoille samalla kosteuttaen. Parhaat liukuvoiteista jopa hoitavat herkkää ihoa.

Vesiliukoinen on aina hyvä valinta, sillä se sopii hyvin yhteen silikonisten seksilelujen tai seksileluissa olevien silikonisten osien kanssa. Masturbaattoreiden kanssa liukuvoide on ehdottoman hyvä olla mukana! Vesiliukoinen liukuvoide ei tahraa ja on helposti pestävissä pois. Hyvä ja laadukas vesiliukoinen liukuvoide myös säilyttää liukuvuutensa hyvin.

Satisfyer valmistaa omia liukuvoiteita, jotka sopivat käytettäväksi lelujen kanssa. Valikoimaan kuuluu muun muassa neutraali, lämmittävä sekä viilentävä liukuvoide.

Silikoninen liukuvoide voi haurastuttaa silikonisten seksilelujen pintaa. Tällöin seksilelu ei ole enää hygieeninen. Lelun käyttöikä lyhenee ja kuten sanottu: hygieenisenä pysyminen hankaloituu. Joskus silikonia sisältävät liukuvoiteet, kuten hybridiliukuvoiteet sopivat yhteen silikonisten seksilelujen kanssa, mutta se kannattaa aina tarkistaa valitsemasi liukuvoidepakkauksen tuoteselosteesta erikseen.

Erilaiset vaihtopäät ja -sisukset

Satisfyer tarjoaa klitoriskiihottimiinsa kätevät vaihtopäät, jotka takaavat tuotteiden hygieenisen käytön pitkään. Samoin masturbaattoreihin on olemassa useita erilaisia kuviointeja ja sisuksia.

Muita Satisfyer-leluja

Valikoimasta löytyy myös erilaisia pupu- ja Lay-On-vibraattoreita sekä ylellisiä klitoriskiihottimia. Geishakuulat ovat upea lisä valikoimaan, ihastuttavissa väreissään.

Löydät lelujen desinfiointiaineen sekä masturbaattoreille sopivan puuterin pidentämään käyttöikää. Jokaiselle löytyy jotakin! Tutustu rohkeasti Satisfyer-maailmaan ja anna nautinnollesi uusia ulottuvuuksia!

168 tuotetta
Satisfyer Curvy Trinity 3 / 4036526.png

Satisfyer Curvy Trinity 3

59,95 € 39,90 €
Näkyvissä 30 tuotetta 168 tuotteesta

Suosituimpia tuotteita tässä kategoriassa:

empty