Leluja miehille jopa 50% alennuksella!
Ostokori

Ostoskorisi on tyhjä. Voit lisätä tuotteita koriin painamalla 'Lisää koriin'

Fleshlight, Sex in a Can – Sukit Draft

58,90 €

Oluen ystävän oma runkkupurkki, Sukit Draft

Käyttäjien arvosana:

Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

Oluen ystävän oma runkkupurkki, Sukit Draft

Tällä tuotteella toimitus on ilmainen!

Käyttäjien arvosana:

  Kaukoidän herkkuja pienessä olutpurkissa, herkkää kuin kirsikankukka ja herkullista kuin geishojen tarjoilema tee. Eikä edes krapulaa seuraavana aamuna!

  Posauta auki Fleshlightin Sex in a Can: Sukit Draft ja anna sen virkistää itsesi. Sukitin salaisuus on vain sinun kikkelillesi tarkoitettu, ethän paljasta sitä muille... Makoisa herkku nousevan auringon maasta odottaa sinua ja vain sinua!

  Hekumalliset huulet ja mini-”swallow” tekstuuri, ominaisuudet, joita et löydä muista Fleshlighteista, ovat valjastettu käyttöösi salattuun aktiinne. Real Feel Super Skin on yhtä pehmeää ja aidon tuntuista kuin aina ja se toimii loistavasti lämpimänä, toisin kuin olut. Runkkutumpun saa purkista kokonaan ulos, jolloin se on helppo pestä ja puhdistaa. Tyydytystä, helppokäyttöisyyttä, huomaamattomuutta ja puhdasta nautintoa. Mitä muuta voisit olueltasi halutakaan? Paitsi että Sex in a Can on tiukempi, itseasiassa paljon tiukempi, kuin muut Fleshlightit. Tai olut.

  “Olutpurkin” koko on 20,3cm x 7,6cm. Reiän halkaisija on 0,6-1,9cm.

  58,90 €

  Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).Tuotteen saapumisaikaa ei ole vahvistettu (ei voi vielä tilata).

  Mitä mieltä muut ovat?
  Käyttäjien arvosana:

  4,3 (perustuu 3 arvosteluun) Kirjoita oma arvostelusi

  Arvostelija: Takumi

  29.5.2013

  Itselläni oli ensimmäinen Fleshlight ja pakko myöntää, että olen melko pettynyt. Ei tunnu erityisen ihmeelliseltä ja purkista on huono pitää kiinni. Aikaisemmin olen kokeillut vain noita about kymmenen euron jellyjä ja ne ovat omasta mielestäni tuntuneet paremmilta, mutta kuka tykkää mistäkin.

  Arvostelija: bleeper

  9.4.2013

  Tuntuma on täydellisellä tavalla puristava ja kutkuttava. Vettä jää puhdistaessa ja lämmittäessä tosin uurteisiin, ja kuivuminen kestää siksi kauan.

  Arvostelija: insinööri

  25.3.2012

  Todella tiukka, ehkä liiankin, nalli palaa aika nopeasti. Päästää välillä hassuja imuääniä, voi haitata, jos haluaa salaa harrastaa.