Miesten lelut

Fantastinen valikoima seksileluja ja välineitä miehille! Upeasta kokoelmasta löytyy mahtavat masturbaattorit, tekopillut, erilaiset penispumput sekä väsymättömästi ja supernautinnollisesti surruttelevat vibraattorit miehille! Vai miten olisi ikioma seksinukke? Meiltä löydät myös Fleshlight ja Fleshjack -tuotteet. Tutustu rohkeasti ja rakastu!

Psst... Hukassa laajan valikoiman viidakossa? Apua saat tietokulmamme artikkelista "Miesten seksilelut"!

Itsetyydytys eli sooloseksi

Itsetyydytys eli sooloseksi on mitä parhain tapa nauttia omasta seksuaalisuudesta. Sen lisäksi, että se lisää seksuaalista tyytyväisyyttä ja halua, se tekee oman kehon tutuksi ja on turvallista seksiä.  
Sooloseksissä voi käyttää niitä tekniikoita ja apuvälineitä hyödykseen, mitkä itsestä tuntuvat hyvältä. Minkä tahansa seksilelun tai seksin apuvälineen hankkimista ei kenenkään tarvitse hävetä. Moni seksilelu tuo myös tuo iloa itsetyydytykseen, jos kärsii esimerkiksi lihasheikkoudesta tai verenkierronhäiriöistä. 

Seksivälineiden käyttö ei kuitenkaan tarkoita, että se korvaisi jotakin tai vaatisi jonkun seksuaalielämään häiritsevän pulman. Seksilelujen käyttö on täysin normaalia ja sallittua kaikille sukupuoleen, terveydentilaan tai suhdestatukseen katsomatta. Sooloseksi välineillä tai ilman on jopa suositeltavaa kaikille, sillä se lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Penispumppu erektion vahvistamiseen

Penispumppu, on nimensä mukaisesti pumppu, jonka avulla saa peniksen veren kiertämään niin, että erektio vahvistuu. Sen käytöstä hyötyvät erityisesti ne, joiden erektio tarvitsee herättelyä.

Penispumppuja on saatavilla joko muovisella tai lasisella sylinterillä. Penis laitetaan sylinterin sisään ja pumpataan alipainetta, jolloin veri lähtee kiertämään ja syntyy erektio. Erektion ylläpitoa auttaa, että erektiossa olevan peniksen juureen laitetaan penisrengas. Tällöin veri ei pääse niin helposti virtaamaan poispäin peniksestä ja erektio pysyy yllä.

Penispumppua voi käyttää itsetyydytykseen tai yhdyntään valmistavana toimena.

Penispumpun käytössä pitää olla huolellinen ja kuunnella kehon tuntemuksia erityisen tarkkaan. Noudata käyttöohjeita, jotta osaat toimia oikein, jos alipaineen tunne alkaa tuntua epämiellyttävältä. Liukuvoide on erittäin tärkeää, jotta ikävältä tuntuvilta hankauksilta vältyttäisiin.

Paras tekovagina

Tekovaginan tai tekoanaalin ansiosta voit saada itsetyydytyksestäsi uudenlaisen, miellyttävän kokemuksen. Masturbaattorit jäljittelevät aidon vaginan, anaalin tai suun tuntua niin sisäosiltaan kuin päällisin puolin. Vaihtoehtoina on useita erilaisia sisärakenteita, joiden ideana on muodostaa imulta tuntuvaa alipainetta peniksen mentäessä sisään. Vaihtoehtoisesti masturbaattori voi olla myös läpireikäinen tunneli, johon ei synny alipainetta, vaan hyväilyä tehostaa nystyräinen ja juomuinen sisäpinta.

Voit liikuttaa penistä masturbaattorissa kuin olisit yhdynnässä. Imukupilla varustetut versiot ovat ihanteellisia näin käytettynä.  Voit myös vaihtoehtoisesti liikuttaa masturbaattoriasi peniksen ympärillä, riippuen siitä, millaisen seksivälineen valitset.

Vibraattorilla varustetut masturbaattorit voivat tehdä orgasmista erityisen voimakkaan, sillä värinä hieroo peniksen vartta ja terskaa intensiivisemmin.  Vibraattorilla varustetut masturbaattorit antavat hoitoa, vaikka vain paikallaan pitäen. Niissä on usein erilaisia, säädettäviä värinätasoja, joista jokaisen makuun löytyy jotain mikä iskee. Vibraattorit voivat olla joko ladattavia tai paristoilla toimivia.

Ihanat seksinuket

Pehmeät ja aidon ihon tuntuiset seksinuket tarjoavat entistä monipuolisempaa ja realistisempaa sooloseksiä koska vain. Voit painaa nuken syliisi tai ottaa sen takaapäin. Nukkea apuna käyttäen voit kenties toteuttaa seksiä, josta olet fantasioinut, mutta jota et syystä tai toisesta pysty toteuttamaan oikeassa elämässä.

Ohjeita seksilelun ostajalle

Nuken ja masturbaattoreiden materiaali varastoi lämpöä ja on ihoystävällistä, mikä lisää käytön mukavuutta. Mikään ei estä huuhtelemasta lelua etukäteen lämpimällä vedellä, jolloin se on lämmin jo etukäteen.

Käytä aina liukuvoidetta seksilelujen kanssa. Vesipohjainen liukuvoide on helppo pestä pois ja sopii kaikkien materiaalien kanssa hyvin yhteen. Itsetyydytys tuntuu usein paremmalta, mitä kosteampi terska on. Seksivälineet ja -nuket eivät tuota kosteuta itse, vaikka muuten aidolta vaikuttavatkin. Myös lelujen käyttöikä ja ehjänä pysyminen pitenee liukuvoiteen käytön ansiosta.

Itsensä hemmottelun jälkeen pese ja kuivaa seksilelusi huolellisesti. Lelun pinta pysyy parempana, kun käsittelet sen leluille tarkoitetulla puuterilla tai talkilla. Laadukkaampi tuote usein maksaa enemmän, mutta kestää käytössä kauemmin.

Isompien seksinukkien säilytys voi olla koon puolesta haastavaa. Ostovaiheessa kannattaakin pohtia säilytystä etukäteen. Pienemmät nuket on huomattavasti helpompi jemmata käyttökertojen välillä. Reissuun matkaseuraksi voi lähteä kertakäyttöinen tai laukkuun näppärästi pujahtava tekovagina, mutta kotona voi odottaa hyvässä tallessa isompikin ihanuus.

Itsellesi parhaat seksilelut löydät vain kokeilemalla!

148 tuotetta
Näkyvissä 30 tuotetta 148 tuotteesta

Suosituimmat tuotteet tässä kategoriassa: