Eroottisia tarinoita

Muistatko aikaa ennen nettiä, kun vähän salaa luettiin Jallusta tai muista legendaarisista lehdistä tarinoita?
Me Huippukivassa haluttiin palata näihin aikoihin ja alla pääset kuulemaan ensimmäiset tarinat suomalaisilta kirjoittajilta. Lukijana toimii mm. superseksikäs Antti Reini.

Ota kiireeltäsi hetki aikaa itsellesi ja rentoudu kuuntelemaan. 

PS. Tarinoiden alta löydät tarinatuokioon sopivia, syntisen tuhmia tarvikkeita, sopivasti alennuksessa tottakai!

Klikkaa ja kerro oma huippukiva tarinasi. Voit voittaa 50 € arvoisen lahjakortin huippukiva.fi -verkkokauppaan.


Aviovuode – Elina on tutustunut nettisivuilla mieheen, jonka kanssa on jakanut kuumia fantasioitaan. Kun Elinan aviomies on poissa, päättävät he toteuttaa fantasiansa. Lukijana Antti.


Eksyksissä – Metsään eksynyt Marja on loukkaantunut, kun Matias löytää hänet. Mentyään Matiaksen mökille, Marjan mies Teppo tulee paikalle, josta alkaa uskomaton, intohimoinen seikkailu. Lukijana Marjo.


Terapiassa – Seksuaaliterapia saa kuuman käänteen, kun terapeutti Kaisa päättää hoidella seksittömyydestä kärsivän naisen. Lukijana Marjo.


Työharjoittelija – Haaveet työharjoittelijan nuoresta pillusta ajavat tylsistyneen miehen uppoutumaan fantasioihinsa – kunnes hän havahtuu tytön ääneen… Lukijana Antti.


Vuokralainen – Opiskelija muuttaa kuuman milfin alivuokralaiseksi ja pääsee kahvittelemaan hänen luokseen. Fantasiat lähtevät villisti laukkaamaan… Lukijana Antti.


15 tuotetta
Näkyvissä 15 tuotetta 15 tuotteesta